reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Patipaula ale skromne te twoje posty :-D.

A ja padam z nóg i na dodatek krzyż mi pęka, oczywiście zasuwam na pełnych obrotach bo M. chory :-:)wściekła/y:, tylko biedaczek chodzi do pracy i jak wraca to zasypia w ubraniu na kanapie, pognałam go do łóżka i przespał całe popołudnie, potem wcisnęłam w niego kolację, bo nie chciał jeść i herbatkę z miodem i cytryną, no i tabletki oczywiście, oj żeby mu się polepszyło, bo z dnia na dzień coraz gorzej :-(. Dobrze, że terapia czosnkowa mi pomogła, bo chyba Nikuś by się nami zajmował :-D.

No i w związku z jutrzejszym tłustym czwartkiem narobiłam faworków, już dziś zjadłam chyba z 10 :zawstydzona/y:, ale najbardziej to nie mogę się doczekać pączków z różanym nadzieniem, mniam :-).

Przejrzę jeszcze inne wątki i zmykam, dobranoc.

reklama
Ja obejrzałam ten sex w wielkim mieście, nawet może być dla kobitki w ciąży nudzącej sie w łóżku, ale spodziewałąm się czegoś lepszego.;-)
Mój M juz śpi, w końcu był 24 godz. na nogach, tak mu w pracy wyszło, ale dobrze bo lapka mam dla siebie:-). Jeśli chodzi o podgladanie, to chyba nie jest zaintresowany naszym babskim gadaniem. Ale wie o forum i nie przeszkadza mu to. Ja mu także nie zabraniam przesiadaywać na swoich stronach.;-)Jutro tłusty czwartek i będę musiałą liczyć, że ktoś mi przyniesie pączusia, może mamunia, bo na mojego M będę musiałą czekać do wieczora...
Aaaa, zapomniałabym, ciotka przyniosła mi dziś z lumpka 2 pary spodni ciążowych, fajne nawet, a za 16 zł to już nawet baaardzo:-D
Ale dzieciątko wierci mi się w brzuchu, chyba się buntuje, że ja znowu trzymam laptop na kolanach obok niego...
To odstawiam...

Oczekiwanie - zaglądaj do nas w miarę mozliwości, trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło:tak:

witajcie dziewczynki :)
Ja już wstałam,mąż zaraz mi przywiezie pączki :)))Ciekawe na ilu się skończy?:-D
Wczoraj wieczorem spuchły mi lekko kostki i sie zmartwiłam, ale ja cały dzien siedzę -może to od tego.Dzisiaj już jest ok.Macie tak czasami?
Miłego Tłustego Czwartku życzę :-):-):-)

Witam i zmykam dziewczyny :tak:

JA CHĘ PĄCZKA!!!!!!!!!!

pS. NArazie naszej wojenki z M ciąg dalszy: ale są już straty: jego spodnie i moja bluzka :eek: Nie, niczego nie cięłam: ze złości zaczęłam sprzątać łazienkę chlorem... ciągu dalszego można się domyślić...
A zaraz reszta badan córy i do lekarza, a głowa mi pęka- pewnie jesdnak to stres i "wewnętrzen ciśnienie" jak mama mówi :eek:

Oczekiwanie: PRZESTRASZNIE mi przykro! Będę wierzyć w cud raem z wami!

Louise- ja biorę już żelazo od miesiąca, ale wyniki i tak słabną a zmięsa wołowinę czasem chapnę, ale raczej nic poza tym :zawstydzona/y: POdobno mam zle wchłanianie i tyle bo na codzień (tzn bez ciązy) też mam zawsze HB w granicach 11 :confused2: E tam, jakoś będzie :-D

Jeszcze wiele miałam napisać, ale nie mogę jakoś się zebrać w całość bo farbiarni szukam :laugh2: Miłego dzionka dziewczyny!

Hej
WItam sie i ja porannie, od 8 w pracy a piesior sam w domu az do 17, mam nadzieje ze niczego mi nie zaleje :-(
Jade dzis po te nieszczesne wyniki badan, ale to wymkne sie cichaczkiem na chwile z pracy:)
Odrazu zachacze o jakas piekarnie po pączucha... a tymczasem miłego dnia dziewki :-p

Cześć lipcóweczki!
Lecę czytać dłuuuugi wątek o wózkach, chyba czas zacząć o tym myśleć (bo jakoś mi się wydawało że to jeszcze tyle czasu, a tu już prawie połowa :))
Smacznych pączków Wam dziś życzę!

Witam o bladym świcie:-)

mysza też tak mam z tą zastawką i dokuczało mi serducho kiedy się denerwowałam ale dokąd żyję we względnym spokoju nic się nie dzieje na szczęście choć z przyzwyczajenia noszę tablety w torebce:tak:. A magnez jest zbawienny na serducho i stresy zwłaszcza z vit B6, tą witaminę ginka mi kiedyś zaleciła przy antykoncepcji na poprawe nastroju.

mammi no właśnie my nie oni żeby gadać tylko o seksie, samochodach i piwie, my to sobie gadamy o seksie, ciążach i piwie:-D

tiffi gwarantuje poprawe nastroju po fryzjerze, ja np. nie uciekam już od lustra;-)

atabe mój M też wysunął gałki oczne jak wrócił a tu make up i fryz:tak:trzeba im czasem takie niespodzianki robić coby nie myśleli że tylko poza domem można fajne laski spotkać:-p

madzik1980 na opuchnięte kostki dobrze poleżeć z nogami do góry i lekka gimnastyka samymi stopami - to jedyna gimnastyka jaką uprawiam:-p

emih daj znać po wizycie u lekarza. Pewnie już to wiesz ale pozwól że się pomądrze:-)Na poprawe wchłaniania żelaza wpływa witaminka C:tak:

Któraś pytała o meliskę chyba - w każdym razie wolno ją pić w ciąży.

Mój M wie że piszę i bardzo jest z tego zadowolony. Przykładowa scena: ja nadaje o wózkach od kilkunastu minut a M pomrukuje udając zainteresowanie, więc ja zirytowana mówię " z tobą nie ma gadki idę pogadać z dziewczynami" na co M "i chwała bogu":-D

czesc kobitki :-)
ja wstalam wreszcie-wczoraj juz po 20 zaleglam i sie obudzilam tylko zeby zjesc lekarstwo i dalej kima :-D matko kochana tyle co ja w tej ciazy przespie to w zyciu swoim nie przespalam :szok: gin powiedzial zeby narazie nie panikowac z tym swedzeniem skory. moze to byc od chloru i zeby pic wapno i natluszczac skore a jak nie przejdzie to zadzwonic jeszcze raz

patipaula witaj spowrotem wlasnie o Tobie wczoraj myslalam typu czemu sie nie odzywasz...

madzik wypryski to pewnie hormonalne rzeczy i tak jak mowi ashika ja bym tego niczym jednak nie smarowala bo mozesz zaszkodzic. teraz skora jest o wiele wrazliwsza -nawet na wyprobowane i wczesniej uzywane specyfiki (tak zauwazylam u siebie). co do puchniecia to ja tez ostatnio cos sie zapuchnieta budze i kostki po calym dniu tez spuchniete :tak::tak::tak: mam nadzieje ze to tylko od luteiny

oczekiwanie uszki do gory i odzywaj sie czasem :tak:

anetka ale Cie dawno nie bylo....dobrze ze praca juz napisana i bedziesz miec wiecej czasu na bb :-D

supcio no to dobrze wiedziec ze perla niezle gotuje-moze i nam sie czasem przysnic w takim razie ;-) fajnie ze kolejna chetna do wyjazdu nad morze w czasie remontu :-D:-D:-D

kasik ja tez tak srednio zachwycona "sexem w wielkim miescie" dlugometrazowym. serial znacznie ciekawszy :tak::tak:

geperty ja tez mialam faworki robic ale dobilo mnie ze trzeba walkowac (stolnica gdzies w schowku, ale gdzie????...-widac jak czesto uzywana:-D) i bic ciasto walkiem. a ja w dobrym humorze wiec nie mam kogo sobie wyobrazic zeby ciasu porzadnie naklepac ;-) a prawdziwy powod: JESTEM LENIEM :-D:-D:-D smacznego i zazdroszcze checi (i faworkow)

emih to widze ze niezle narozrabialas wczoraj-chyba to Ty powinnas te faworki robic-ciasto by na bank bylo porzadnie zbite :-D:-D:-D a z zelazem to w takim razie moze lekarz co innego zapisze...-slyszalam ze wtedy oprocz zelaza zapisuja wieksza dawke kwasu foliowego. a miesko musisz zaczac jesc w wiekszych ilosciach :tak:. powodzenia u lekarza i na badanich coreczki :tak:

co do forum to moj M tez b zadowolony ze pisze bo ja jestem gadula a on wrecz przeciwnie i gdyby nie rorum to caly impet mojego gadulstwa skupialby sie na nim po 16 dzien w dzien. a tak to ma spokoj i b sie cieszy :-D raz kiedys tylko skomentowal ze sobie z forum czata zrobilysmy i patrzac na ilosc postow jaka napisalam od stycznia popukal sie w glowe :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
ps-tak patrze teraz na mojego poprzedniego posta (a raczej na ilosc literowek) i nie moge sobie przypomniec jak sie nazywa ta choroba, gdy ktos ma problemy z pisaniem :-D:-D:-D

reklama
hej laski;-)
mam coś dla was:-p

Załączniki

• images[2].jpg
    images[2].jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 49
  • images[9].jpg
    images[9].jpg
    2,5 KB · Wyświetleń: 49
Do góry