reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
perla dzis miałam takiego smaka na ta pomidorówe ze nawet gdybys z wodą koncentrat wymieszała pwnie by mi smakowała, ale ta naprawde była udana którą zaserwowałaś.... i ludzie jakie kluseczki do niej był pyszne .... o ludzie ..... miód malina :-)

Dziewczyny ja jutro chyba pomidorową zrobię-takiego smaka mi narobiłyście :-):-):-)
Idę się wykapać , będe trochę później

ja tam ogólnie to swojego nie wprowadzam w te klimaty bo poprostu nie chce zeby wiedział cos tam oczywiscie nieraz było tak ze cos mi sie tam wyrwało ale ogólnie to raczej nie chce zeby wiedział co pisze,ale tez specjalnie jakos sie z tym nie kryje bo raczej M przez ramie całe szczescie mi nie zagląda , on ma raczej takie zdanie ze ja mam swoje forum a on zupełnie inne jakies projekty mieszkan i samochody to jego mantra zyciowa.wczoraj tylko spytał czy juz pisałam na forum co bedzie jak powiedziałam ze tak to spytał i co lzej ci troche?wiec on chyba wie ze siedząc w domu bardzo potrzebuje sie komus wypisac i nieraz wypłakac nawet wirtualnie i raczej nic nie mówi

ten magnez co kupiłam to ASMAG B, ale jutro pójdę do Rossmanna i kupię ten, co powinnam brać na serce, a nie biorę, bo sem leń :-D Tam się brało jedną tabletkę na dobę i wiem, że działał na mnie... Po 3 miesiącach musiałam odstawić, bo wyczułam skutki niepożądane... Zero stresu, totalna olewka... śmiechawka... Do tego stopnia, że gość hotelowy mnie opierd... że w nocy było za głośno a ja mu brecht prosto w twarz... :-)
Jeszcze coś miałam napisać i mi wyleciało :baffled: coś do Madzika... aha mnie też syfami obciepało na plecach :baffled: ale olewam... samo się wysusy i łodpadnie heeej

Moj to sie smieje i mowi ..pozdrowilas dziewczyny od swojego m ...dziwi sie czemu pisze o nim em:-D
Ale ja mu nic nie opowiadam co piszemy bo jego to nie obchodzi..on ma swoje klimaty...

mysza smaka mi narobilas na herbatke:tak:
Ty na to serducho bierzesz magnez???ja tez sobie kupie..nie zaszkodzi napewno.

tak, muszę brać bo mam niedomykanie zastawki mitralnej... taka wada, którą ma 80% kobiet w moim wieku, ale nawet nie zdają sobie sprawy Mnie wyszły szmery na sercu podczas badania u internisty i tak się dowiedziałam. Nie mam fali zwrotnej więc jest niegroźne, ale muszę brać MG B6 i kontrolować co 2 lata EKG i USG serca

tak, muszę brać bo mam niedomykanie zastawki mitralnej... taka wada, którą ma 80% kobiet w moim wieku, ale nawet nie zdają sobie sprawy Mnie wyszły szmery na sercu podczas badania u internisty i tak się dowiedziałam. Nie mam fali zwrotnej więc jest niegroźne, ale muszę brać MG B6 i kontrolować co 2 lata EKG i USG serca
wow :eek:

reklama
Ja tez biore magnez plus potas na moją nerwicę i na mój podwyzszony puls.Piję też melisę :)
Jutro tłusty czwartek a ja juz 4.5 kg na plusie więc nie pojem sobie duzo :)Góra 2 pączki hihi

Do góry