reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

Oj Atabe, czuję że następnym razem za Twoją skórę się na forum wezmę ;-)
A tak na poważnie, to nie zazdroszczę leżenia,
ani tym co muszą (Ashika, Vanilka- odliczam chyba i przeżywam każdy Wasz dzień:tak:) ani te które leżą bo sił już na życie nie mają: Atabe :angry:;-) Leżałam miesiąc i powiem Wam szczerze: nie zazdroszczę, oj nie zazdroszczę!!!! Wzsystko tylko nie leżenie! Choć w poprzedniej leżałam jak Atabe z nudów i zmęczenia psychicznego i potem rozczulałam się nad tymi chwilami- ze mogłam- po urodzeniu córy!

Wiesz co jestem pewna ,ze to lozysko mi sie juz podnioslo ..Tobie ,louise to mysle ,ze mi tez tylko ja mam ten problem ,ze tutaj gin mnie nie bada na wizycie tylko jakas konsultacje z nim bede miec -tylko kiedy ?malo ktorej to lozysko sie nie podonosi tak wiec ja juz leze podobnie jak atabe z nudy ..

reklama
Idę ogladać sex w wielkim mieście - wersję kinową, dostałam od koleżnki, podobno fajny film, a jakoś od 2 tyg. nie mogę się zebrać żeby obejrzeć:-)

louise he he uważaj na zakrętach:-)

mysza a co masz za magnez?ja jak agatha magne B6 biorę ale raz dziennie i to ledwo pamiętam:tak:

agatha dobry przepis, nie wpadłam na to choć robimy często takie cuś ale z ogromnej ilości cebuli i z chlebkiem:happy:

Witajcie lipcóweczki.
U mnie dzisiaj bardzo słonecznie i troszke z córcią byłyśmy na dworze.
Mi tez szybko paznokcie rosną.My się jak zrobi się cieplej i zniknie śnieg będziemy się dobudowywać do tego domu co mieszkamy z moimi rodzicami. Będzie z bali, cały drewniany.Moja mama stwierdziła że będzie za ciasno i za duży bałagan jak drugie dziecko będzie, chociaż dom jest duży to pokoiki małe.Już się nie mogę doczekać bo będziemy mieć własny duży kąt dla siebie. I jak sobie nabrudzimy to sobie posprzatamy a nie jak teraz oni nasyfią a ja mam wiecznie sprzątac.
U nas na obiad dzisiaj nalesniki z dżemem.

odwaliło mi:szok: pomalowałam sobie paznokcie nieumiejętnie bo nie mam do tego talentu> zrobilam makijaż, ubralam się <nie w dres> i nawet wtarłam jedwab we włosy

jedyneczka no właśnie sama się zastanawiam czy ze mną wszystko ok:eek: M mnie nie pozna bez tego dresu i z makijażem:-D

reklama
Mój M jak ostatnio na studia jechałam to powiedział że szkoda że tak na codzień nie chodze umalowana i porządnie uczesana i wyperfumowana.

Do góry