reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2010

reklama
Cześć asimi

Jakie samopoczucie :confused: Spać się chce.....:-D
A jak u Ciebie?

U mnie ok!! ale ta senność straszna spałam dziś 11 godzin i jeszcze godzinke między 12-13!! tragednia nigdy nie należałam do śpiochów a teraz mogłabym spać cały czas! Nie wiem czy też tak macie ale wydaje mi się że wszystko robię wolniej i jakaś ślamazarna się zrobiłam: rozlewa, rozbijam, coś mi upada!!! :-):-)
Nawet mąż się śmieje jak będę całe 9 miesięcy takie szkody wyrządzać to podziemy z torbami:sorry:

No to tworzę listę - Lipcówki 2010

nick - data porodu z ost @ - wiek - miasto

aisim - 3.07 - 29 lat - Katowice
Angelie - 4.07 - 28 lat - UK
nutella - 2.07 - 30 lat - Mediolan
Vanilka
Nikiforka
passingby
Atabe
Mysza 1984
megi1978
Arlecia

Przepraszam z góry za błąd jeśli jakiś się wkradł!!
Fajnie że lista się rozszerza i że nas coraz wiecej!!!

Vanilka
Nikiforka
passingby
Atabe
Mysza 1984
megi1978
Arlecia - 7.07 - 29 lat - Toruń

reklama

Vanilka
Nikiforka
passingby
Atabe
Mysza 1984
megi1978
Arlecia - 7.07 - 29 lat - Toruń

Vanilka (karolina;-)) -3.07-26lat -Northampton .uk .

Do góry