reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Dzwonili ze sklepu, że wózeczek jest do odebrania :)
Zamówiłam do niego szary fotelik, ale się okazuje, że trzeba długo czekać i teraz nie wiem czy czekać czy kupić któryś z tych kolorów poniżej.
W zasadzie wózek ma jasną ramę, więc każdy pasuje.

32386-l-1.jpg

32381-l-1.jpg
to jest jasny róż

32375-l-1.jpg

Dzwonili ze sklepu, że wózeczek jest do odebrania :)
Zamówiłam do niego szary fotelik, ale się okazuje, że trzeba długo czekać i teraz nie wiem czy czekać czy kupić któryś z tych kolorów poniżej.
W zasadzie wózek ma jasną ramę, więc każdy pasuje.

32386-l-1.jpg

32381-l-1.jpg
to jest jasny róż

32375-l-1.jpg
Turkusowy super, szary praktyczny :-)

ten czerwony się mi podoba,sama mysle o czerwonym,ale widzę że podpisałaś że to jasny róż to już gorzej,w takiej sytuacji poczekałabym na szary;-)

Ten pierwszy to brąz:)
Mi osobiście szary się najbardziej podoba, więc może jednak poczekamy. W razie godziny zero kupimy droższy.

Co myślicie o takim przyborniku na łóżeczko? Zamierzam kupić, żeby mieć wszystko pod ręką, bo przewijak będzie na łóżeczku.

przybornikdrabinkaroz.JPG

reklama
Do góry