Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajny, ale to w komplecie miałaś? Pojedynczych takich nie widziałam.Tylko tak byle jak zawiesiłam
hej ale wyprawki szaleja
my tez juz po czesciowych zakupach
najwazniejsze wozek @nieufna dzieki za polecenie dottiego i na niego sie tez zdecydowalam, tylko mi wyszlo 1900 zl.. zamawiałam w bobowozki kolor turkus
i musimy na niego czekac az do konca czerwca. obdzwonilam chyba z 10 sklepow i wszedzie byl ten problem, ze farbyka nie przyjmuje zamowien, udalo sie w bobowzki bo oni sa oficialnym przedstawicielem. no nic akurat na tym kolorze mi zalezalo bardzo.
fotelik mamy tylko baze musimy zamowic
a lozeczko tez mamy te co zamowilas @nieufna jest cudne. maz tylko musi z piewnicy przyniesc.
a tak poza tym pranie, prasowanie i takie tam
są są. ja kupowałam osobno akurat ale u tego samego sprzedawcy i brałam pod kolor. wrzucałem wczorajaukcje tego sprzedawcy jakbyś chciała zobaczyć
Ja też tam coś kupię, ale jeszxze nie wiem co dokładnie :-) chciałabym WSZYSTKO ale poczekam na rozsądek! Przeurocze mają rzeczysą są. ja kupowałam osobno akurat ale u tego samego sprzedawcy i brałam pod kolor. wrzucałem wczorajaukcje tego sprzedawcy jakbyś chciała zobaczyć
Poleciały ten kremowy. Żeby nie było za różowo, ale to kwestia gustu :-) Tobie się musi podobaćZnalazłam taki komplet (przybornik plus ochraniacz) i pasowałby mi jako tako do pościeli, czy nie ?
Ten Disney różówy, nie wiem czemu tyle mi się wkleiło.