reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Tylko tak byle jak zawiesiłam ;)

Załączniki

• 20160509_161004.jpg
    20160509_161004.jpg
    363,3 KB · Wyświetleń: 123
reklama
hej ale wyprawki szaleja
my tez juz po czesciowych zakupach
najwazniejsze wozek @nieufna dzieki za polecenie dottiego i na niego sie tez zdecydowalam, tylko mi wyszlo 1900 zl.. zamawiałam w bobowozki kolor turkus
bd-15_dotty_05.jpg

i musimy na niego czekac az do konca czerwca. obdzwonilam chyba z 10 sklepow i wszedzie byl ten problem, ze farbyka nie przyjmuje zamowien, udalo sie w bobowzki bo oni sa oficialnym przedstawicielem. no nic akurat na tym kolorze mi zalezalo bardzo.

fotelik mamy tylko baze musimy zamowic
a lozeczko tez mamy te co zamowilas @nieufna jest cudne. maz tylko musi z piewnicy przyniesc.

a tak poza tym pranie, prasowanie i takie tam

są są. ja kupowałam osobno akurat ale u tego samego sprzedawcy i brałam pod kolor. wrzucałem wczorajaukcje tego sprzedawcy jakbyś chciała zobaczyć :)

hej ale wyprawki szaleja
my tez juz po czesciowych zakupach
najwazniejsze wozek @nieufna dzieki za polecenie dottiego i na niego sie tez zdecydowalam, tylko mi wyszlo 1900 zl.. zamawiałam w bobowozki kolor turkus
bd-15_dotty_05.jpg

i musimy na niego czekac az do konca czerwca. obdzwonilam chyba z 10 sklepow i wszedzie byl ten problem, ze farbyka nie przyjmuje zamowien, udalo sie w bobowzki bo oni sa oficialnym przedstawicielem. no nic akurat na tym kolorze mi zalezalo bardzo.

fotelik mamy tylko baze musimy zamowic
a lozeczko tez mamy te co zamowilas @nieufna jest cudne. maz tylko musi z piewnicy przyniesc.

a tak poza tym pranie, prasowanie i takie tam

A wejdź na stronę emaluszek.pl i napisz mail do nich, może wyjdzie taniej i szybciej.
Mi też powiedzieli, że wózek za 6 tygodni a czekalam 4 dni:D

są są. ja kupowałam osobno akurat ale u tego samego sprzedawcy i brałam pod kolor. wrzucałem wczorajaukcje tego sprzedawcy jakbyś chciała zobaczyć :)

Znalazłam taki komplet (przybornik plus ochraniacz) i pasowałby mi jako tako do pościeli, czy nie ?:)

M09.jpg

13140756_1176266179072404_11347278_n.jpg

Ten Disney różówy, nie wiem czemu tyle mi się wkleiło.

Ja też tam coś kupię, ale jeszxze nie wiem co dokładnie :-) chciałabym WSZYSTKO ale poczekam na rozsądek! Przeurocze mają rzeczy

reklama
Do góry