reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Nieufna, mi najbardziej podoba się te ostatni wózek, kolorystyka piękna choć ja jak byłam w ciąży z Małą raczxej stawiałam na kolory bardziej dziewczynkowe i kolor wózka miałam różowy :-)
Jeśli chodzi o butelki to miałam 3 różne i u mnie sprawdziła się tylko antykolkowa Tommee Tippee o taka i wg mnie najlepsza
Link do: TOMMEE TIPPEE Butelka ANTYKOLKOWA 260ml + CZUJNIK
Agnesdem, mi też podobają się te wózki a kolor ten z żółtym/musztardowym bym wybrała.
Fazer...Twój wózio też śliczny
Lila, Ty masz piękny jasny wózek, niestety mój M nie chciał się na taki zgodzić, boo my dużo podrózujemy, wózek co chwilę składany, rozkładany i wkładany do bagażnika, co chwilę byłby brudny

A my kupiliśmy taki
pajero.png

zdjęcie nie oddaje do końca koloru, bo na górze jest taka krateczka granatowa na białym. w poniedziałek jadę po fotelik maxi cosi (czarny) i adaptery aby mogła go zamontować do wózka.

Z kosmetyków mamy na razie taki zestaw plus krem Ziajka do buzi i Nivea na każdą pogodę
zestaw dla Olafa.jpg

Do tego dokupię sudocrem i alantan plus do pupki, pieluszki mam Pampers 1 (2-5kg), a chusteczki kupię Nivea Soft.
Zadnych oliwek, pudrów nie kupuję, miałam tego full ostatnio jak rodziłam Małą i nic nie używałam.

Załączniki

• pajero.png
    pajero.png
    93,5 KB · Wyświetleń: 434
  • zestaw dla Olafa.jpg
    zestaw dla Olafa.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 439
nie no jeszcze nie kupilam wozka wstepnie zarezerwowalam i mam do tygodnia czas aby sie w razie czego wycofac....a wasze spacerowki jakie maja glebokosc?

Doris, ja lubię wszystkie butelki Tommee Toppee i pewnie będę je kupowac lub NUK.
Z kosmetyków tez nie kupuje żadnych oliwek itp tylko zasypkę Alantan i Musteli żel do mycia.
Doris a fotelik kupujesz nowy? Ja zamawiałam ostatnio przez internet bo był sporo taniej ale jeszcze nie doszedł .

Iwona 7510, tak nowy. ja szukałam na necie czarnego maxi cosi city ale myły albo stare modele, albo zniszczone.
Agnesdem, ja nie wiem jaką ma głębokość, ja tą spacerówkę z wózka 2 w 1 zawsze używałam na początku, a potem jako taką rezerwową, a kupowałam taką bardziej lekką i mniejszą.

Doris, ja kupowałam cabrio fix z bazą, też czarny tutaj Link do: Maxi Cosi CabrioFix 0-13 kg + baza ISOFIX EasyFix 2016*10% taniej do 25 kwietnia! [id21604] - 999 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Mają też czarny city Link do: NOWOŚĆ Maxi Cosi Citi 0-13kg 2016*10% taniej do 25 kwietnia! [id21579] - 359 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Chciałam kupić używany z bazą ale uzywany kupiłabym tylko od kogoś znajomego, żeby mieć pewność, że wszystko z nim ok, ale nikt ze znajomych nie ma dziecka w tym wieku żeby sprzedawać taki fotelik.
Na olx widziałam, że z bazą są po ok 700 zł a ja za nowy zapłaciłam 1000 zł wię różnica nie taka straszna a póżniej przecież też sprzedam.

nie no jeszcze nie kupilam wozka wstepnie zarezerwowalam i mam do tygodnia czas aby sie w razie czego wycofac....a wasze spacerowki jakie maja glebokosc?

Porównując z anex wymiary są podobne, ale Dotty ma dłuższy podnóżek, jest chyba niższy i taki przyjemniejszy.
  • wymiary siedziska spacerowego – wysokość oparcia: 50 cm, szerokość: 30, głębokość: 23 cm;

reklama
Porównując z anex wymiary są podobne, ale Dotty ma dłuższy podnóżek, jest chyba niższy i taki przyjemniejszy.
  • wymiary siedziska spacerowego – wysokość oparcia: 50 cm, szerokość: 30, głębokość: 23 cm;

no to podobne wymiary: anex spacerowka =dlugosc oparcia 48cm, glebokosc 26cm ogolna wysokosc spacerowki 115cm przod ma szerokosc 59,5cm:)

Do góry