reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
My w sobotę kupujemy wózek, fotelik i łóżeczko. Czekam jeszcze na mail ze sklepu w sprawie rabatu.
Waham się tylko między tymi kolorami
32820-l-1.jpg

35300-l-1.jpg
z tych dwoch to ten drugi lepszy:) jaka to marka wozka?

my postawilismy na anexa bo ma dobre opinie...najmniej reklamacji jest.-dobrze wykonany-aluminiowy lekki 12,5,kg no fajnie sie sklada..amortyzatory ma nie trzesie budka jak sie jedzie po nierownosciach...

Agnesdem, Fazerkam - cofnęłam się wstecz. Śliczne te Wasze wózeczki!!

Gutka - ubranka cudowne :) Też coś tam upolowałam w lumpie jakiś czas temu. Teraz to nawet nie chodzę, bo już mam tyle tego wszystkiego, że wystarczy!! ;)

Agnesdem, Fazerkam - cofnęłam się wstecz. Śliczne te Wasze wózeczki!!

Gutka - ubranka cudowne :)
serio?oj mialam mieszane uczucia bo jak weszlismy do sklepu i widzac wsrod wszystkcih ciemnych wozkow nagle ten pomyslalam o nieeee on bedzie moj:)wesoly pogodny pozniej sie zastanawialam czy my dobrze zrobilismy ze taka kolorystyka hihihih czy bedzie dobry bo ogolnie stawialam na wozek szczerze mowiac z malymi kolkami byl drozszy duzo od tego naszego ale ten sprzedawca od razu zapytal gdzie bede najczesciej jezdzic nim wiec skoro chce szybko zaczac chodzic szybkim marszem i chodzic po parku...to lepiej wziac kolka pompowane i wieksze niz te malutkie...wiec szczerze mowiac mialam uczcia mieszane raz mi sie podobal raz sie dlugo zastanawiam czy aby dobrze robimy ze go beirzemy. Poki co mamy go zarezerwowanego.Pan powiedzial ze do tygodnia mozemy sie wycofac w razie czego....

Agnesdem, naprawdę ładny! Ciekawy, inny. Serio, serio!! Mi też niektórzy mówią, że odważna jestem, bo taki jasny wózek, ale przecież węgla tam wozić nie będę, a wszystko się do prania ściąga. A chłopcy jak ręce myją tak myć będą. Nam się spodobał i już :)

Ja mam navingtona caravela, już wstawiałam :) Tylko ja mam na razie tylko gondolę, bo ze spacerówką zobaczymy, czy też caravel czy np. navington galeon, corvet albo cadet, ma mniejsze koła. Ogólnie nam się podobają retro, a ten nasz ma skrętne przednie koła, chociaż są duże.

Tak wygląda siedzisko do spacerówki do tego naszego koloru, ale jakbyśmy brali spacerówkę to chyba w innym kolorze, ciemniejszym, bo jednak w spacerówce dziecko już jest większe i częściej wybrudzi :)

Link do: SIEDZISKO SPINAKER DO WÓZKA NAVINGTON CARAVEL BORA BORA + DOSTAWA GRATIS!! - CARAVEL - MEGAurwis.pl

A taki mamy wózeczek :)

Link do: Коляска с люлькой Navington Caravel 14« (белый декор на колесах) BORA BORA, цена 8700.00 грн., фото, заказать в Киеве - ETOV (ID#498341).

reklama
bardzo ladny tez inny..duze kola wygodny na pewno bo te z malymi kolami slyszalam ze na prawde ciezko sie je prowadzi po sniegu po nierownosciach...

Do góry