reklama
z tych dwoch to ten drugi lepszy jaka to marka wozka?My w sobotę kupujemy wózek, fotelik i łóżeczko. Czekam jeszcze na mail ze sklepu w sprawie rabatu.
Waham się tylko między tymi kolorami
serio?oj mialam mieszane uczucia bo jak weszlismy do sklepu i widzac wsrod wszystkcih ciemnych wozkow nagle ten pomyslalam o nieeee on bedzie mojwesoly pogodny pozniej sie zastanawialam czy my dobrze zrobilismy ze taka kolorystyka hihihih czy bedzie dobry bo ogolnie stawialam na wozek szczerze mowiac z malymi kolkami byl drozszy duzo od tego naszego ale ten sprzedawca od razu zapytal gdzie bede najczesciej jezdzic nim wiec skoro chce szybko zaczac chodzic szybkim marszem i chodzic po parku...to lepiej wziac kolka pompowane i wieksze niz te malutkie...wiec szczerze mowiac mialam uczcia mieszane raz mi sie podobal raz sie dlugo zastanawiam czy aby dobrze robimy ze go beirzemy. Poki co mamy go zarezerwowanego.Pan powiedzial ze do tygodnia mozemy sie wycofac w razie czego....Agnesdem, Fazerkam - cofnęłam się wstecz. Śliczne te Wasze wózeczki!!
Gutka - ubranka cudowne
Lila
Fanka BB :)
Agnesdem, naprawdę ładny! Ciekawy, inny. Serio, serio!! Mi też niektórzy mówią, że odważna jestem, bo taki jasny wózek, ale przecież węgla tam wozić nie będę, a wszystko się do prania ściąga. A chłopcy jak ręce myją tak myć będą. Nam się spodobał i już
Lila
Fanka BB :)
Ja mam navingtona caravela, już wstawiałam Tylko ja mam na razie tylko gondolę, bo ze spacerówką zobaczymy, czy też caravel czy np. navington galeon, corvet albo cadet, ma mniejsze koła. Ogólnie nam się podobają retro, a ten nasz ma skrętne przednie koła, chociaż są duże.
Tak wygląda siedzisko do spacerówki do tego naszego koloru, ale jakbyśmy brali spacerówkę to chyba w innym kolorze, ciemniejszym, bo jednak w spacerówce dziecko już jest większe i częściej wybrudzi
Link do: SIEDZISKO SPINAKER DO WÓZKA NAVINGTON CARAVEL BORA BORA + DOSTAWA GRATIS!! - CARAVEL - MEGAurwis.pl
A taki mamy wózeczek
Link do: Коляска с люлькой Navington Caravel 14« (белый декор на колесах) BORA BORA, цена 8700.00 грн., фото, заказать в Киеве - ETOV (ID#498341).
Tak wygląda siedzisko do spacerówki do tego naszego koloru, ale jakbyśmy brali spacerówkę to chyba w innym kolorze, ciemniejszym, bo jednak w spacerówce dziecko już jest większe i częściej wybrudzi
Link do: SIEDZISKO SPINAKER DO WÓZKA NAVINGTON CARAVEL BORA BORA + DOSTAWA GRATIS!! - CARAVEL - MEGAurwis.pl
A taki mamy wózeczek
Link do: Коляска с люлькой Navington Caravel 14« (белый декор на колесах) BORA BORA, цена 8700.00 грн., фото, заказать в Киеве - ETOV (ID#498341).
reklama
Podziel się: