reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Venicee tez fajny ten gt ale chyba ciut wiekszy co? Nie mialam okazji zobaczyc ich ja zywo dlatego zedycowalam sie na klasycznego city mini.

Dziekuje dziewczyny za mile slowo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fazerka, super, zwłaszcza, że spełnia Twoje wymagania, a kolor piękny :)
Agnes, fajny, eleganckie kolorki :)
My postawiliśmy na szarości, żeby praktycznie było ;)

dziekuje:)tak mi sie spodobal..wiesz co ja tez zastanawialam sie nad szarosciami-ale wiesz ze do tego wozka tez wszystko pasuje..To jest swiat dziecka wiec postanowilam aby byl kolorowy z zyciem:)patrzylam czy rozowy kocyk bedzie pasowac np i pasuje...zolty..zielony..rozowy...

co do pokoiku-super a to jest zestaw juz ze wszystkim????????????

jakie materace wybieracie?gryko kokos?czy pianka czy co?

Gutka słodkie ciuszki;-)
Agnesdem,bardzo ładny wózek;-) a łóżeczko też myślę kupić w takim full zestawie ale jeszcze ciągle czytam i oglądam;-) coś takiego narazie mam na oku (łózeczko można po zdjęciu jednej scianki przerobić na łóżko;-)

P241_zbior_b_850.jpg
kupiłam z tej firmy zestaw pościeli:) opcja z misiem w beżu

Fazerka super wózeczek, moje kolory:) niestety ja tez potrzebuje masywniejszego. JUz upatrzyłam , podotykałam, popodnosiłam konkretny ale ja to jestem dziwny gatunek bo nawet firmy nie zapamiętałam. Wiem, że co wejde do tej hurtowni to tylko się upewniam, że to będzie ten. Także pomysł już wyłażony i przespany 1000 razy:)

dziekuje:)tak mi sie spodobal..wiesz co ja tez zastanawialam sie nad szarosciami-ale wiesz ze do tego wozka tez wszystko pasuje..To jest swiat dziecka wiec postanowilam aby byl kolorowy z zyciem:)patrzylam czy rozowy kocyk bedzie pasowac np i pasuje...zolty..zielony..rozowy...

co do pokoiku-super a to jest zestaw juz ze wszystkim????????????

jakie materace wybieracie?gryko kokos?czy pianka czy co?
kupiłam juz kokos, pianka, kokos, wersja maxi gruba

ja zdecyduję coś z kombinacji, kokos-pianka-kokos,gryka-pianka-gryka albo gryka-pianka-kokos,zobacze;-)

w zestawie łóżeczka wszystko można kupić u jednego sprzedawcy,za wyjątkiem komody,ale gdzieś na allegro mi się rzuciły w oczy aukcje że łóżeczko i komoda w komplecie;-)

ogarniam teraz aptekę- internetowa apteka gemini ma super ceny,konkurujące z allegro ;-)

reklama
Do góry