dariazgr
Fanka BB :)
Ja dziś byłam w kilku hurtowniach żeby zobaczyć wreszcie na żywo wózki i z nadzieją na jakieś mebelki...i tak wózki w sumie wszędzie jedankowe.. Ale jak już jakiś mi się podobał tzn spełniał nasze oczekiwania to coś zawsze było nie tak:/ a to kolory a to materiał np eko skóra której nie chce albo jeszcze co innego. W sumie jeden bardzo nam się podobał taka nowosc ze stelażem chromowanym a takiego nie widziałam nigdzie ale kolory dostępne nie bardzo mi odpowiadają :/ i firma bardzo polecana Junama.
Jeden sprzedawca polecał Anex sport a drugi Adamex i chyba zdecydujemy się właśnie na Adamex Aspena ☺ bo to znana firma i produkuje od lat, a Anex podobno nowa firma mało znana i nie wiadomo jak z gwarancją i z reklamacjami właśnie, to nam powiedziano.
Za to porażka z meblami bo nie było w ogóle, ewentualnie jakieś łóżeczka i to też nie za specjalne. Więc zostaje w ciemno zamawiać przez internet...
a moge zapytac czemu nie chcesz eco skory? Bo ja chyba wlasnie taki wozek bede miala ale nie widzialam go na zywo dlatego pytam