reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ja dziś byłam w kilku hurtowniach żeby zobaczyć wreszcie na żywo wózki i z nadzieją na jakieś mebelki...i tak wózki w sumie wszędzie jedankowe.. Ale jak już jakiś mi się podobał tzn spełniał nasze oczekiwania to coś zawsze było nie tak:/ a to kolory a to materiał np eko skóra której nie chce albo jeszcze co innego. W sumie jeden bardzo nam się podobał taka nowosc ze stelażem chromowanym a takiego nie widziałam nigdzie ale kolory dostępne nie bardzo mi odpowiadają :/ i firma bardzo polecana Junama.
Jeden sprzedawca polecał Anex sport a drugi Adamex i chyba zdecydujemy się właśnie na Adamex Aspena ☺ bo to znana firma i produkuje od lat, a Anex podobno nowa firma mało znana i nie wiadomo jak z gwarancją i z reklamacjami właśnie, to nam powiedziano.

Za to porażka z meblami bo nie było w ogóle, ewentualnie jakieś łóżeczka i to też nie za specjalne. Więc zostaje w ciemno zamawiać przez internet...

a moge zapytac czemu nie chcesz eco skory? Bo ja chyba wlasnie taki wozek bede miala ale nie widzialam go na zywo dlatego pytam

reklama
Dariazgr wybraliście już jakiś model? p.s. Daria to Twoje imię? pytam bo jestem ciekawa zdrobnień . Między innymi myślę o nim dla mojej córci.

no moja kolezanka ma Anex i bardzo chwali sobie ten wozek sklada sie szybko malo miejsca zajmuje...bardzo fajnie sie go prowadzi-ladna ma kolorystyke i produkuja go w Polsce. Ja tez o niego pytalam i Pan mi powiedzial ze na anexy nie mial w tym roku zadnej reklamacji...ogolnie jest malo reklamacji. Najwiecej jest na murano i bebetto o adamex za wiele sie nie wypowiadal...

wl asnie patrzylam na adamex hmm no tez fajne musialabym zobaczyc na zywo zobacyzc jak sie skladaja...jak sie prowadzi..i posluchac opini sprzedawcy:)

Dariazgr wybraliście już jakiś model? p.s. Daria to Twoje imię? pytam bo jestem ciekawa zdrobnień . Między innymi myślę o nim dla mojej córci.

Tak, mam na imie Daria :)

Wozek ktory wybralismy to wozek ktorego wogole nie bralam pod uwage :p
Wozek kupuje mi mama w Polsce wiec jak pojechala do duzego sklepu to zadzwonila do mnie na skypie z kamerka i tak wybieralismy wozek :) Model to Tako Moonlight Carbon bialo czarny. Powiem szczerze, ze jak patrze na stronie internetowej Tako to nawet bym na niego nie spojzala ale na zywo wyglada naprawde fajnie.
Zastanawiam sie tylko co z ta Eco skora bo on jest caly z niej zrobiony poza carbonowym spodem...

super sobie poradzilas z mama:) fajnie ze juz masz wybrany wozeczek..my na weekend podjedziemy do paru sklepow..ale kupujemy w maju. O tako nie slyszalam nic wiec nie wypowiadam sie:)

Tak, mam na imie Daria :)

Wozek ktory wybralismy to wozek ktorego wogole nie bralam pod uwage :p
Wozek kupuje mi mama w Polsce wiec jak pojechala do duzego sklepu to zadzwonila do mnie na skypie z kamerka i tak wybieralismy wozek :) Model to Tako Moonlight Carbon bialo czarny. Powiem szczerze, ze jak patrze na stronie internetowej Tako to nawet bym na niego nie spojzala ale na zywo wyglada naprawde fajnie.
Zastanawiam sie tylko co z ta Eco skora bo on jest caly z niej zrobiony poza carbonowym spodem...

fajny wózek, tylko kolorystyka nie moja, ale za to ten wpadający w cappuccino kolor mi się bardzo podoba.
A jeszcze apropo imienia chcę Ciebie zapytać jak się do Ciebie zwracają znajomi? tzn jak można zdrabniać Twe imię :-) :). Nie znam żadnej Darii. A być może będę miała córcię.

fajny wózek, tylko kolorystyka nie moja, ale za to ten wpadający w cappuccino kolor mi się bardzo podoba.
A jeszcze apropo imienia chcę Ciebie zapytać jak się do Ciebie zwracają znajomi? tzn jak można zdrabniać Twe imię :-) :). Nie znam żadnej Darii. A być może będę miała córcię.

Tez myslalam o tym cappuccino ale jego na zywo nie moglam zobaczyc :p

Najczesciej mowia do mnie Daria. Moja rodzina mowi do mnie Darunia, ciocie niektore Darcia, kolezanki w szkole i na studiach Darios, brat Darunieczka :)
Ogolnie bardzo lubie moje imie i nigdy nie mialam z nim problemu. Nie spotykalam tez wielu imienniczek co dla mnie bylo na plus :)

reklama
hmm no jak patrze na zdjecia to fajne tez te adamexy ale caly czas jestem nastawiona jednak na anex sport- bardzo dobre wozki...wiec nie wiem..zobaczymy wypytam sie jeszcze o adamexa jak pojde do sklepu bo sama jestem ciekawa...co powie sprzedawca..

Do góry