reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

A ja dziś dostalam cztery paki pampersow.Tylko sie zastanawiam, czy one maja termin waznosci? A jeśli sa przeterminowane to wyrzucic?

reklama
Nasz ręcznik

Załączniki

• 1459746221512.jpg
    1459746221512.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 97
Lizzy ja nie pomoge bo u mnie daja koszule do porodu w szpitalu.

Czy dwie koszule na pobyt w szpitalu starcza? Nie pamiętam ile mialam z Maksiem.. tak mysle ze wezme jedna pizame i jedna koszule bo szczerze to nienawidze koszul :)

Flammie rozmiar ten najmniejszy z kapturkiem :) dwie sztuki na poczatek spokojnie starcza :)

Nieufna raczej nie maja terminu waznosci :) spokojnie bedziesz mogla zakldac maluszkowi, ja po malu tez szukam promocji i zaczynam kupowac pampersy :)

Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było :D Fazerka chyba 2 bedą ok...
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli :D

witajcie no i mi się już troszkę uzbierało ciuszków..ale nie szaleje aż tak bardzo bo wiadomo, ze będę dostawać i w miedzy czasie bedziemy jeszcze kupowac na bierzaco bo ciezko powiedziec na dzien dizisejszy jaka bedzie duza...Moja kolezanka kupila duzo ciuszkow i 56 i 62 i niestety 56 wogole nie zalozyla...wiec wole poczekac.Polozna mi powiedziala ze warto kupic doslownie pare ciuszko malych 56 ale wiekszosc 62 bo malenstwo rosnie szybko a lepiej zeby mialo luzno w spioszkach niz zeby byly za ciasne..Wiec mam wieokszosc 62 i niektore 56 oczywiscie cos tam jeszcze dokopię:) Oczywiscie musze kupic jeszcze pajacyki z 4 bo na razie mam wszytsko z krotkim rekawkiem i na ramiączkach:)

Na wyjście ze szpitala juz upatrzyłam kocyk letni i cieplejszy taki mieciutkiiii:)
Do tego pieluszki terowe i muślinowe
Grzebyczek mam czapeczki dwie mam:) drapaki mam i skarpetki dwie pary póki co mam i trampki:)przesłodkie:)

Jeszcze ja sie muszę wyszykować ale to na spokojnie najpierw malutka...koszul kupuje 3 nie ma sensu więcej..3 wystarcza w szpitalu.

Kosmetyki w czerwcu kupie:)

Mebelki wozek w polowie maja zamawiamy bo czeka sie troszke..wiec wszytsko juz zaplanowane:)

reklama
Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było :D Fazerka chyba 2 bedą ok...
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli :D

Dzięki za informacje co do wycierania maluszka pieluszka, właśnie potrzebowałam potwierdzenia , że lapsza pieluszka bambusowe. W takim razie ja raczej ręcznika nie będę kupowała, zainwestuje w pieluszki bambusowe i zamiast ręcznika i zamiast kocyka.

Do góry