reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

A ja dziś dostalam cztery paki pampersow.Tylko sie zastanawiam, czy one maja termin waznosci? A jeśli sa przeterminowane to wyrzucic?

reklama
Nasz ręcznik

Załączniki

• 1459746221512.jpg
    1459746221512.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 95
Lizzy ja nie pomoge bo u mnie daja koszule do porodu w szpitalu.

Czy dwie koszule na pobyt w szpitalu starcza? Nie pamiętam ile mialam z Maksiem.. tak mysle ze wezme jedna pizame i jedna koszule bo szczerze to nienawidze koszul :)

Flammie rozmiar ten najmniejszy z kapturkiem :) dwie sztuki na poczatek spokojnie starcza :)

Nieufna raczej nie maja terminu waznosci :) spokojnie bedziesz mogla zakldac maluszkowi, ja po malu tez szukam promocji i zaczynam kupowac pampersy :)

Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było :D Fazerka chyba 2 bedą ok...
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli :D

witajcie no i mi się już troszkę uzbierało ciuszków..ale nie szaleje aż tak bardzo bo wiadomo, ze będę dostawać i w miedzy czasie bedziemy jeszcze kupowac na bierzaco bo ciezko powiedziec na dzien dizisejszy jaka bedzie duza...Moja kolezanka kupila duzo ciuszkow i 56 i 62 i niestety 56 wogole nie zalozyla...wiec wole poczekac.Polozna mi powiedziala ze warto kupic doslownie pare ciuszko malych 56 ale wiekszosc 62 bo malenstwo rosnie szybko a lepiej zeby mialo luzno w spioszkach niz zeby byly za ciasne..Wiec mam wieokszosc 62 i niektore 56 oczywiscie cos tam jeszcze dokopię:) Oczywiscie musze kupic jeszcze pajacyki z 4 bo na razie mam wszytsko z krotkim rekawkiem i na ramiączkach:)

Na wyjście ze szpitala juz upatrzyłam kocyk letni i cieplejszy taki mieciutkiiii:)
Do tego pieluszki terowe i muślinowe
Grzebyczek mam czapeczki dwie mam:) drapaki mam i skarpetki dwie pary póki co mam i trampki:)przesłodkie:)

Jeszcze ja sie muszę wyszykować ale to na spokojnie najpierw malutka...koszul kupuje 3 nie ma sensu więcej..3 wystarcza w szpitalu.

Kosmetyki w czerwcu kupie:)

Mebelki wozek w polowie maja zamawiamy bo czeka sie troszke..wiec wszytsko juz zaplanowane:)

reklama
Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było :D Fazerka chyba 2 bedą ok...
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli :D

Dzięki za informacje co do wycierania maluszka pieluszka, właśnie potrzebowałam potwierdzenia , że lapsza pieluszka bambusowe. W takim razie ja raczej ręcznika nie będę kupowała, zainwestuje w pieluszki bambusowe i zamiast ręcznika i zamiast kocyka.

Do góry