reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja dziś zamówiłam pieluchy bambusowe 3 sztuki
iwonaimaja
Fanka BB :)
fazerkamm
Fanka BB :)
Lizzy ja nie pomoge bo u mnie daja koszule do porodu w szpitalu.
Czy dwie koszule na pobyt w szpitalu starcza? Nie pamiętam ile mialam z Maksiem.. tak mysle ze wezme jedna pizame i jedna koszule bo szczerze to nienawidze koszul
Flammie rozmiar ten najmniejszy z kapturkiem dwie sztuki na poczatek spokojnie starcza
Nieufna raczej nie maja terminu waznosci spokojnie bedziesz mogla zakldac maluszkowi, ja po malu tez szukam promocji i zaczynam kupowac pampersy
Czy dwie koszule na pobyt w szpitalu starcza? Nie pamiętam ile mialam z Maksiem.. tak mysle ze wezme jedna pizame i jedna koszule bo szczerze to nienawidze koszul
Flammie rozmiar ten najmniejszy z kapturkiem dwie sztuki na poczatek spokojnie starcza
Nieufna raczej nie maja terminu waznosci spokojnie bedziesz mogla zakldac maluszkowi, ja po malu tez szukam promocji i zaczynam kupowac pampersy
Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było Fazerka chyba 2 bedą ok...
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli
co do ręczniczków ,znajoma na 2 tyg malucha i mówi że lepsze są te pieluchy bambusowe po kapieli ..i mimo że ma recznik dla małego woli pieluszką otulać po kapieli
ja nie kupuje....A kupujecie takie kombinezoniki dla maluszków?
Zastanawiam się czy będzie coś takiego potrzebne skoro nasze dzieci urodzą się latem.
witajcie no i mi się już troszkę uzbierało ciuszków..ale nie szaleje aż tak bardzo bo wiadomo, ze będę dostawać i w miedzy czasie bedziemy jeszcze kupowac na bierzaco bo ciezko powiedziec na dzien dizisejszy jaka bedzie duza...Moja kolezanka kupila duzo ciuszkow i 56 i 62 i niestety 56 wogole nie zalozyla...wiec wole poczekac.Polozna mi powiedziala ze warto kupic doslownie pare ciuszko malych 56 ale wiekszosc 62 bo malenstwo rosnie szybko a lepiej zeby mialo luzno w spioszkach niz zeby byly za ciasne..Wiec mam wieokszosc 62 i niektore 56 oczywiscie cos tam jeszcze dokopię Oczywiscie musze kupic jeszcze pajacyki z 4 bo na razie mam wszytsko z krotkim rekawkiem i na ramiączkach
Na wyjście ze szpitala juz upatrzyłam kocyk letni i cieplejszy taki mieciutkiiii
Do tego pieluszki terowe i muślinowe
Grzebyczek mam czapeczki dwie mam drapaki mam i skarpetki dwie pary póki co mam i trampkiprzesłodkie
Jeszcze ja sie muszę wyszykować ale to na spokojnie najpierw malutka...koszul kupuje 3 nie ma sensu więcej..3 wystarcza w szpitalu.
Kosmetyki w czerwcu kupie
Mebelki wozek w polowie maja zamawiamy bo czeka sie troszke..wiec wszytsko juz zaplanowane
Na wyjście ze szpitala juz upatrzyłam kocyk letni i cieplejszy taki mieciutkiiii
Do tego pieluszki terowe i muślinowe
Grzebyczek mam czapeczki dwie mam drapaki mam i skarpetki dwie pary póki co mam i trampkiprzesłodkie
Jeszcze ja sie muszę wyszykować ale to na spokojnie najpierw malutka...koszul kupuje 3 nie ma sensu więcej..3 wystarcza w szpitalu.
Kosmetyki w czerwcu kupie
Mebelki wozek w polowie maja zamawiamy bo czeka sie troszke..wiec wszytsko juz zaplanowane
reklama
Co do koszul ja brałam wiekszą rozmiar ,zawsze mi wygodniej było Fazerka chyba 2 bedą ok...
Dzięki za informacje co do wycierania maluszka pieluszka, właśnie potrzebowałam potwierdzenia , że lapsza pieluszka bambusowe. W takim razie ja raczej ręcznika nie będę kupowała, zainwestuje w pieluszki bambusowe i zamiast ręcznika i zamiast kocyka.
Podziel się: