reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Dziewczyny a kupujecie jakieś grubsze sweterki albo kurteczki rozmiaru 56/62
hmm, raczej nie będę kupować kurteczki w takim rozmiarze ewentualnie jakiś sweterek albo bluzę polarową zawsze można ubrać na cebulkę jak okaża się chłodne dni/wieczory. Kurteczkę to bardziej na wrzesień/pażdziernik czyli takie 68.

ja z cieplejszych ubranek w takim rozmiarze wezme jakas tylko bluze delikatna..albo sweterek jeden ...ewentualnie jakby sie mega zimno zrobilo to cos kupie na bierzaco..

fajne to lozeczko ale bez szczebelkow?ciekawe...no fajne..inne...

dziewczyny mam juz tyle ubranek ze szok i wciaz nie moge przestac kupowac. Moja mama wpadla w szal, ciagle cos kupuje, ja ostatnio na wyprzedazy w next zrobilam zamowienie za fortune (ide jutro odebrac ze sklepu) ale jak tak pomysle to nie mam ani bluzy ani sweterka cieplejszego. Bede miala cieniutenka kurteczke ale to dopiero jutro zobacze jak wyglada. Moglaby ktoras z was wyslac zdjecie jakie to sa bluzy, sweterki?

reklama
Na przykład coś takiego. Materiał mięciutki albo polar albo bawełna. Mam takich kilka, cudne sa:) Przychodziły w pakach, więc za grosze.
kurteczka-bluza-z-kapturem-hm-dla-niemowlaka.jpg

Do góry