reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

no ten mi sie najbardzie spodobal musze tylko opinie o nim poczytac...
FC_02_spacerowka_pland.jpg
FC_02_zblizenie.jpg
FC_01_gondola_torba.jpg
FC_01_spacerowka.jpg
product_53_30_image.jpg
product_53_34_image.jpg
product_53_31_image.jpg

Załączniki

• FC_02_spacerowka_pland.jpg
    FC_02_spacerowka_pland.jpg
    178,4 KB · Wyświetleń: 311
  • FC_02_zblizenie.jpg
    FC_02_zblizenie.jpg
    328,7 KB · Wyświetleń: 299
  • FC_01_gondola_torba.jpg
    FC_01_gondola_torba.jpg
    256,7 KB · Wyświetleń: 313
  • FC_01_spacerowka.jpg
    FC_01_spacerowka.jpg
    187,7 KB · Wyświetleń: 298
  • product_53_30_image.jpg
    product_53_30_image.jpg
    118,3 KB · Wyświetleń: 306
  • product_53_34_image.jpg
    product_53_34_image.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 303
  • product_53_31_image.jpg
    product_53_31_image.jpg
    111,3 KB · Wyświetleń: 307
reklama
Dziewczyny myślicie że można znaleźć w miarę fajny wózek 3 w 1 do 1500 zł? Podobają mi się takie w stylu tych, które wstawiala Agnes

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Wiesz co Ja tam się nie znam, ale koleżanka, która ma półroczne dziecko polecała, żeby lepiej kupić wózek 2w1 a spacerówkę kupić osobno i porządniejsza:)

no widzicie same każda ma inne podejście każda ma inne zdanie...ja wole kupic wszystko w komplecie jeśli jest taka możliwość...a spaceroweczke kupie później taka leciutka najprostsza..

podobają mi się te wózki tylko ta kolorystyka
i tak gdzie się nie popatrzę to u nas te wózki wszyscy mają

to wozki bebetto-wlasnie tez mi sie wydaje ze za mala buda:( ale kolory fajne:) ale te wyzej maja duze budy..
mnie tylko jedno zastanawia te gondolki co maja spód biały one się rysują? Brodzą? Jak one wyglądają podczas użytkowania hmmm

Agnesdem my mamy Bebetto Holland i tam w spacerówce w budzie jest taki suwak i po rozłożeniu budka sięga do samego siedziska, więc jest bardzo długa. Przynajmniej w naszym modelu...
No i mamy właśnie biały spód gondoli i stelaż, nie porysował się od użytkowania, ale w sumie jedyne gdzie leżał, to np w trakcie podróży w aucie, na chwilę na podłodze w czasie składania / rozkładania, itp.

oo to dobrze wiedzieć..no tez mi sie podobają BEBETTO I COLETTE -fajna kolorystykę maja duży wybór no i widać ze są dobre:)

nie no ogólnie ja tez się nie rozglądałam za żadnymi w sklepie ale na necie czytam oglądam..poki co to wygrywa ten coletto ,bebetto i anex:)

Agnes piękne te wózki -ile kosztują mniej więcej orientujesz się?
PROSZĘ jak wstawiacie zdj. wózka -podpisujcie co to za model ....

reklama
Venicce okk wlasnie tak sobie dzis pomyslalam, ze jak bede zamieszczac wozek to napisze jaki model i cene...powiem tak te wozki byly w cenach ok 2000 ale do tego mozesz cos dobrac jeszcze wiec kwota sie zwieksza...ale jakie superrrrrr:)

Do góry