reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Agnes, zależy jaki fotelik jest w zestawie. Poczytaj o testach adac i wybierz fotelik, który odpowiada ci bezpieczeństwem. Ja jakiejś nieznanej firmy, nie daj Boże nietestowany, bym nie brała. Nie wiem, jakie teraz mają najwięcej gwiazdek, ja mam maxi cosi city ale chyba pebble i cabrio fix lepiej wypada aktualnie na testach. Tyle, że jest droższy. Ale tego pierwszego gdzieś do roku używasz a następnych dłużej.

Z firm maxi cosi, cybex, recaro są moim zdaniem ok.

Polecam popatrzeć na wózki i foteliki na www.tosia.pl

my tez kupowalismy 2w1 i fotelik osobno. ja mam maxi cosi city bo mial dobre testy i jest lekki. a jak dziecko wazy swoje to jednak fotelik i jego waga ma znaczenia. ale napewno wybieralabym fotelik osobno a wozek osobno, tylko my mial zaczepy do modelu. masz wozki co tylko ich foteliki da sie doczepiac, dla mnie to odpada.

wow zobaczcie jaki teraz jest wybor wszystkiego...a kiedyssssss

dawny wozek 2 .jpg

ale wracajac do fotelikow co myslicie o tym?

kiddy_evolutionPro_animation_AGR.gif

Załączniki

• dawny wozek 2 .jpg
    dawny wozek 2 .jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 1 041
  • kiddy_evolutionPro_animation_AGR.gif
    kiddy_evolutionPro_animation_AGR.gif
    241 KB · Wyświetleń: 905
a co do ubranek...znalazłam fajna tabelkę może sie przyda:)
rozmiarówka-ubranek-niemowlęcych.jpg

Załączniki

• rozmiarówka-ubranek-niemowlęcych.jpg
    rozmiarówka-ubranek-niemowlęcych.jpg
    87,7 KB · Wyświetleń: 1 984
Ruda spojrz po ile sa tako captiva mohican.. chyba mniej niz 1500zl jedyna wada tego wozka to to ze jest ciężki ale większość tego typu wozkow waza tyle samo, chyba ze dasz za wozek ze 3tys.

Agnesdem w moim przypadku tak tabela kompletnie sie nie sprawdzila.

Btw. Ja z doświadczenia moge Wam powiedziec ze gleboki nie jest az tak bardzo wazny jak spacerowka.. jakbym miala kupowac wozek to najpierw rozglednelabym sie czy wsrod znajomych nie ma ktos pozyczyc glebokiego a zainwestowala w jakas super wypasiona spacerowke, bo spacerowki od wozkow 2w1 czy 3w1 sa okrutnie ciezkie.. chyba ze Was stac kupic super lekki taki wozek... odlne niestety w cenie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry