reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Szczerze to nie mierzylysmy ile ma jej,mój miał z 68 z tyłu. Ona powiedziała,że nie ma takich problemów,może do innych sklepów chodziła
Co mnie jeszcze drażni w moim: plecy spacerówki nie dały się podnieść do kąta prostego, i koła nie mają bieżnika wiec zimą potrafiły się ślizgać a nie kręcić.
Co mnie jeszcze drażni w moim: plecy spacerówki nie dały się podnieść do kąta prostego, i koła nie mają bieżnika wiec zimą potrafiły się ślizgać a nie kręcić.
mamawiki32
Musisz poczytać opinie w necie o tych nowszych,jak ma szeroką tylną oś to na pewno będą o tym pisać. Ja o tym mankamencie dowiedziałam się sama bo wózek był wtedy nowością i opinii było jak na lekarstwo.
Kamcia2810
Ja to gustuje w bezach idp. ale granat też mi się podoba więc stawiam na numerki 271 i 366Dołączam się do zbierających szczenę z podłogi
Dziewczyny, pomóżcie wybrać kolor, najprawdopodobniej dla chłopczyka http://bebetto.eu/produkt/17/nico-plus
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Dziękuję dziewczyny. Akurat kolorystyka tego modelu nie jest jakaś powalająca, dlatego tak ciężko mi było coś wybrać
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Julita świetny
A jak mi się czerowne nie podobają -ten jest git
Mnie się oprócz xlandera ten podoba
http://bobowozki.com.pl/images/Bebetto_Silvia2w1.jpg
Ja nie Venicee ale to chyba bebetto silviaVenicee, a ten czerwony, co wstawiałaś na 3 stronie ( cholerka, no nie wiem, jak się cytuje, porażka jakaś!!), to jaka to firma??
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Lila, to był chyba Bebetto Silvia czy jakoś tak.
Dziewczyny, ma może któraś jakieś doświadczenia z pieluszkami wielorazowymi? Ja już chciałam spróbować przy pierwszym dziecku, ale sił i chęci zabrakło. Może tym razem... Zaglądałam na stronkę, tam jakieś wkłady takie, siakie, owakie, otulacze w pięciu rodzajach, aż głowa mnie rozbolała, nic z tego nie wiem.
Dziewczyny, ma może któraś jakieś doświadczenia z pieluszkami wielorazowymi? Ja już chciałam spróbować przy pierwszym dziecku, ale sił i chęci zabrakło. Może tym razem... Zaglądałam na stronkę, tam jakieś wkłady takie, siakie, owakie, otulacze w pięciu rodzajach, aż głowa mnie rozbolała, nic z tego nie wiem.
Podziel się: