reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Poszukując rozwiązań do mojej małej sypialni znalazłam takie coś:
Link do: Kosz Mojżeszowy The WoolNest by moKee | Uchwyt Neon Pumpkin

Filcowy kosz ze statywem, materacem, prześcieradła można dokupić.
Wygląda praktycznie, bo łatwo przenieść i postawić np. w innym pokoju za dnia i wymiary ma idealne do mojej sypialni... No i tak rozważam teraz czy nie praktyczniej taki kosz zamiast dostawki do łóżka na początek...

Flammie, mam taki podobny kosz dostać od koleżanki, ale wiklinowy, na kółeczkach właśnie, z baldachimem on jest.
Olcia - śliczny! Retro! Mój ulubiony! Co za firma?
Daria, u nas w szpitalu nie za bardzo są za spodniami, mówię tu o cc, nawet właśnie po cc. Do cesarki chyba mi dawali koszulę taką białą, króciutką, matko! Nie pamiętam... Naturalnie nie rodziłam...
Julka, super wózek, Riko Nano, też na początku myślałam o takim, ale potem to już tylko retro :)
Doris, śliczne bujaczki :) My mamy po chłopcach z Fisher Price.
Agnesdem, co do termometra odpisałam na ogólnym, bo tam też pytałaś :)

Te legginsy na mnie trochę krótkie, ale dają radę. I fakt obcisłe.

Ostatnia edycja:
Olcia wózek super.

Flamme ja też chcę kosz tylko wiklinowy albo coś w tym stylu. Na allegro za około 300 zł. Zamówiłam u teściowej. Dla mnie po to by znieść do salonu albo na dwór.

Flammie jaki kosz to świetna sprawa!! Prsez pierwsze pol roku synyk w nim spal :) ja mialam taki na stelazu z kolkami, swietnie sie sprawdzil.. niestety pozyczylam znajomym i dostałam spowrotem zawilgocony :( porobujemy z tesciowa teraz uszyc nowy material bo szkoda mi bardzo tego kosza... tym bardziej ze tak naprawde nie mam sie gdzie podziac z maluszkiem bo sypialnie mam malusia.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przyszła pościel:) Jest cudna (trochę wygnieciona w paczce:p )
Podusia płaska.
13140756_1176266179072404_11347278_n.jpg

Dzięki dziewczyny za opinie! Coś czuję, że się na kosz zdecydujemy, a potem jak maluch podrośnie przeniesiemy do łóżeczka :)

nieufna, prześliczna pościel!! Mam pytanie: czy podusia i kocyk maja coś w środku pomiędzy tymi dwoma warstwami materiału, jakieś wypełnienie? A ta tkanina z printem jest taką miekką bawełną jak na pościel, czy to może rozciągliwa dzianina? Kombinuję uszyć taką pościel tylko w życiu na żywo takiej nie widziałam :p

reklama
Dzięki dziewczyny za opinie! Coś czuję, że się na kosz zdecydujemy, a potem jak maluch podrośnie przeniesiemy do łóżeczka :)

nieufna, prześliczna pościel!! Mam pytanie: czy podusia i kocyk maja coś w środku pomiędzy tymi dwoma warstwami materiału, jakieś wypełnienie? A ta tkanina z printem jest taką miekką bawełną jak na pościel, czy to może rozciągliwa dzianina? Kombinuję uszyć taką pościel tylko w życiu na żywo takiej nie widziałam :p

To jest z jednej strony minky a z drugiej normalna bawełna, wypełnienie to włóknina silikonowa, pościel mozna prać , jest polskiej produkcji.

Do góry