reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
Poszukując rozwiązań do mojej małej sypialni znalazłam takie coś:
Link do: Kosz Mojżeszowy The WoolNest by moKee | Uchwyt Neon Pumpkin

Filcowy kosz ze statywem, materacem, prześcieradła można dokupić.
Wygląda praktycznie, bo łatwo przenieść i postawić np. w innym pokoju za dnia i wymiary ma idealne do mojej sypialni... No i tak rozważam teraz czy nie praktyczniej taki kosz zamiast dostawki do łóżka na początek...

Flammie, mam taki podobny kosz dostać od koleżanki, ale wiklinowy, na kółeczkach właśnie, z baldachimem on jest.
Olcia - śliczny! Retro! Mój ulubiony! Co za firma?
Daria, u nas w szpitalu nie za bardzo są za spodniami, mówię tu o cc, nawet właśnie po cc. Do cesarki chyba mi dawali koszulę taką białą, króciutką, matko! Nie pamiętam... Naturalnie nie rodziłam...
Julka, super wózek, Riko Nano, też na początku myślałam o takim, ale potem to już tylko retro :)
Doris, śliczne bujaczki :) My mamy po chłopcach z Fisher Price.
Agnesdem, co do termometra odpisałam na ogólnym, bo tam też pytałaś :)

Te legginsy na mnie trochę krótkie, ale dają radę. I fakt obcisłe.

Ostatnia edycja:
Olcia wózek super.

Flamme ja też chcę kosz tylko wiklinowy albo coś w tym stylu. Na allegro za około 300 zł. Zamówiłam u teściowej. Dla mnie po to by znieść do salonu albo na dwór.

Flammie jaki kosz to świetna sprawa!! Prsez pierwsze pol roku synyk w nim spal :) ja mialam taki na stelazu z kolkami, swietnie sie sprawdzil.. niestety pozyczylam znajomym i dostałam spowrotem zawilgocony :( porobujemy z tesciowa teraz uszyc nowy material bo szkoda mi bardzo tego kosza... tym bardziej ze tak naprawde nie mam sie gdzie podziac z maluszkiem bo sypialnie mam malusia.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny przyszła pościel:) Jest cudna (trochę wygnieciona w paczce:p )
Podusia płaska.
13140756_1176266179072404_11347278_n.jpg

Dzięki dziewczyny za opinie! Coś czuję, że się na kosz zdecydujemy, a potem jak maluch podrośnie przeniesiemy do łóżeczka :)

nieufna, prześliczna pościel!! Mam pytanie: czy podusia i kocyk maja coś w środku pomiędzy tymi dwoma warstwami materiału, jakieś wypełnienie? A ta tkanina z printem jest taką miekką bawełną jak na pościel, czy to może rozciągliwa dzianina? Kombinuję uszyć taką pościel tylko w życiu na żywo takiej nie widziałam :p

reklama
Dzięki dziewczyny za opinie! Coś czuję, że się na kosz zdecydujemy, a potem jak maluch podrośnie przeniesiemy do łóżeczka :)

nieufna, prześliczna pościel!! Mam pytanie: czy podusia i kocyk maja coś w środku pomiędzy tymi dwoma warstwami materiału, jakieś wypełnienie? A ta tkanina z printem jest taką miekką bawełną jak na pościel, czy to może rozciągliwa dzianina? Kombinuję uszyć taką pościel tylko w życiu na żywo takiej nie widziałam :p

To jest z jednej strony minky a z drugiej normalna bawełna, wypełnienie to włóknina silikonowa, pościel mozna prać , jest polskiej produkcji.

Do góry