reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Wszystkie produktu, bo ja i farbe do włosów brałam i krem bb dla siebie, masę gumek i spinek dla Ady, no i jakies dzieciece rzeczy też i wszystko przy kasie się ładnie pomniejszyło :tak:

A ja wczoraj znów z Smyku internetowym zaszalałam:baffled: Tym razem tylko Wojtek został obkupiony :tak:

Szukałam na all tego kubka tt z miekkim ustnikiem co ma Ada ale nie znalazłam juz ich.

Edzia, ja mam quinny zapp xtra, i jestem zadowolona. Wózek łatwo się prowadzi, jest mały i lekki, stelaż mieści się w nogach w aucie bez problemu. Ma możliwość przypięcia fotelika maxi cosi, z czego korzystam i spacerówka ustawiana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, daszek fajnie się zasuwa, jest duży. Przed wyborem trzeba rozważyć, czy pasuje ci, że stelaż i siedzisko są osobne, oraz małe kółka - czyli gdzie będziesz jeździć.

reklama
Dziewczyny... Pomocy...
Chciałabym kupić spacerówkę.
albo jak możecie podajcie jakieś inne typy?
Z góry dziękówa!
ja mam iglesina trip kolor miętowy i szczerze polecam:tak:
taki jak na aukcji tylko inny kolor i kupiony w promocji tzn u znajomego M który ma sklep dziecięcy za 400 :-D
WÓZEK PARASOLKA inglesina trip NOWOŚĆ spacerówka (2918692057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak dla mnie to jest rewelka, kilka poziomów wysokości, spory jak na parasolkę kosz na zakupy, świetnie się prowadzi nawet 6 latkowi:rofl2:, lekki, łatwo się składa i niewiele miejsca zajmuje:tak:

Do góry