reklama
Wszystkie produktu, bo ja i farbe do włosów brałam i krem bb dla siebie, masę gumek i spinek dla Ady, no i jakies dzieciece rzeczy też i wszystko przy kasie się ładnie pomniejszyło
A ja wczoraj znów z Smyku internetowym zaszalałam Tym razem tylko Wojtek został obkupiony
Szukałam na all tego kubka tt z miekkim ustnikiem co ma Ada ale nie znalazłam juz ich.
A ja wczoraj znów z Smyku internetowym zaszalałam Tym razem tylko Wojtek został obkupiony
Szukałam na all tego kubka tt z miekkim ustnikiem co ma Ada ale nie znalazłam juz ich.
zyrraffka
Szczęśliwa mama
polecam ten kubek niekapek: gdy dziecko potrząsa kubkiem faktycznie napój się nie wydostaje na zewnątrz, loekko się z niego pije bo wystarczy, ze dziecko lekko zaciśnie ustnik ustami i może pić. Tylko trzeba uważać żeby do ciałka nie przycisnął maluch ustnika bo wtedy napój wypływa i może dziecko się pomoczyć.
NUK DISNEY BUTELKA KUBEK NIEKAPEK MYSZKA MIKI 150 (2899215497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
NUK DISNEY BUTELKA KUBEK NIEKAPEK MYSZKA MIKI 150 (2899215497) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny... Pomocy...
Chciałabym kupić spacerówkę.
Powiedzcie mi proszę czy coś wiecie o tych??
QUINNY ZAPP XTRA 2013 EXTRA +GRATISY PL GWARANCJA (2887074690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
^ NUNA PEPP 2012 WÓZEK SPACEROWY * FOLIA + UCHWYT (2888041251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo jak możecie podajcie jakieś inne typy?
Z góry dziękówa!
Powiedzcie mi proszę czy coś wiecie o tych??
QUINNY ZAPP XTRA 2013 EXTRA +GRATISY PL GWARANCJA (2887074690) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
^ NUNA PEPP 2012 WÓZEK SPACEROWY * FOLIA + UCHWYT (2888041251) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z góry dziękówa!
ann - nie kuś Adka ma sporo ubrań endo - lubię je:-)w endo spore przeceny
charlotteB
Fanka BB :)
Podpinam się pod pytanie Edzi:-) A może któraś z Was ma/miała Espiro Metro i może się podzielić opinią?
tygryskowa
Fanka BB :)
Edzia, ja mam quinny zapp xtra, i jestem zadowolona. Wózek łatwo się prowadzi, jest mały i lekki, stelaż mieści się w nogach w aucie bez problemu. Ma możliwość przypięcia fotelika maxi cosi, z czego korzystam i spacerówka ustawiana przodem lub tyłem do kierunku jazdy, daszek fajnie się zasuwa, jest duży. Przed wyborem trzeba rozważyć, czy pasuje ci, że stelaż i siedzisko są osobne, oraz małe kółka - czyli gdzie będziesz jeździć.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
ja mam iglesina trip kolor miętowy i szczerze polecamDziewczyny... Pomocy...
Z góry dziękówa!
taki jak na aukcji tylko inny kolor i kupiony w promocji tzn u znajomego M który ma sklep dziecięcy za 400
WÓZEK PARASOLKA inglesina trip NOWOŚĆ spacerówka (2918692057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jak dla mnie to jest rewelka, kilka poziomów wysokości, spory jak na parasolkę kosz na zakupy, świetnie się prowadzi nawet 6 latkowi, lekki, łatwo się składa i niewiele miejsca zajmuje