No to i ja się pochwalę :-) wczoraj TATUŚ zebrał się w końcu w sobie i pojechaliśmy do hurtowni dziecięcej (bo do mama i ja jakoś mi się nie chciało ;P )
i zakupy zrobione było 5% rabatu i miałam kupon na butelkę Tommy Tippe więc się opylało
kupiliśmy ,
płyn do prania Dzidziuś - jezuuu jak on pachnie , szok !
husteczki nawilżane
patyczki do uszu
płyn do kąpieli Ziaji (ciesze się że mają coś takiego bo lubie Ziaje)
krem na pupcie Ziaji
szczoteczkę do włosków
podpaski Bella MAMA - Jakie to są kosmicznie wielkie podpaski
Fride do noska
w Lidlu wymiotło wszystkie staniki :/ tylko jeden był ... więc dupcia ,ale kupiłam sobie te szare getry - materiał mają REWELACYJNY i za taką cene - szok !! normalnie jestem zaskoczona
więc muszę jescze dokupić u naszego sprzedawcy tetre , prześcieradła na łóżeczko i pokrowiec i flanelki a dla siebie staniki do karmienia i klapki chyba i możemy czekać na dziecko :-)
i zakupy zrobione było 5% rabatu i miałam kupon na butelkę Tommy Tippe więc się opylało
kupiliśmy ,
płyn do prania Dzidziuś - jezuuu jak on pachnie , szok !
husteczki nawilżane
patyczki do uszu
płyn do kąpieli Ziaji (ciesze się że mają coś takiego bo lubie Ziaje)
krem na pupcie Ziaji
szczoteczkę do włosków
podpaski Bella MAMA - Jakie to są kosmicznie wielkie podpaski
Fride do noska
w Lidlu wymiotło wszystkie staniki :/ tylko jeden był ... więc dupcia ,ale kupiłam sobie te szare getry - materiał mają REWELACYJNY i za taką cene - szok !! normalnie jestem zaskoczona
więc muszę jescze dokupić u naszego sprzedawcy tetre , prześcieradła na łóżeczko i pokrowiec i flanelki a dla siebie staniki do karmienia i klapki chyba i możemy czekać na dziecko :-)