reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

No to i ja się pochwalę :-) wczoraj TATUŚ zebrał się w końcu w sobie i pojechaliśmy do hurtowni dziecięcej :) (bo do mama i ja jakoś mi się nie chciało ;P )
i zakupy zrobione :) było 5% rabatu i miałam kupon na butelkę Tommy Tippe :) więc się opylało :p
kupiliśmy ,
płyn do prania Dzidziuś - jezuuu jak on pachnie , szok !
husteczki nawilżane
patyczki do uszu
płyn do kąpieli Ziaji :) (ciesze się że mają coś takiego bo lubie Ziaje)
krem na pupcie Ziaji
szczoteczkę do włosków
podpaski Bella MAMA - Jakie to są kosmicznie wielkie podpaski :szok:
Fride do noska :)

w Lidlu wymiotło wszystkie staniki :/ tylko jeden był ... więc dupcia ,ale kupiłam sobie te szare getry - materiał mają REWELACYJNY i za taką cene - szok !! normalnie jestem zaskoczona :p

więc muszę jescze dokupić u naszego sprzedawcy tetre , prześcieradła na łóżeczko i pokrowiec i flanelki :) a dla siebie staniki do karmienia :) i klapki chyba :p i możemy czekać na dziecko :-)

reklama
Z tymi rzeczami używanymi to u nas jest tak że mój mąż to dopiero teraz się przełamuje powoli że czasem można jakąś używkę kupić i nie jest to koniecznie zły pomysł dlatego wózek jest w sumie takim pierwszym naszym zakupem :tak:. Nie będę ukrywać że nas stać na nowe rzeczy ale czasem drażniło mnie że taki np wózek można kupić używany zaoszczędzić np 40% a jedyne na czym widać ślady użytkowania to koła które po kilku spacerach przy nówce i tak będą wyglądały jak te z używki. Dlatego mu tłumaczyłam i dał się przekonać. My wiele rzeczy mamy po Franku a z związku z tym że jesteśmy pionierami wśród znajomych i rodziny w temacie dzieci to nie mieliśmy od kogo pożyczyć albo odkupić bo jeśli chodzi np o ciuszki to A. na pewno nie przekonam. Myślę że ewentualnie zgodził by się po rodzinie rzeczy wziąć ale takiej opcji u nas nie ma. Za jakiś czas to pewnie my będziemy tymi pożyczającymi i sprzedającymi.

A to mój wózio wymarzony. Jak przejrzałam zawartość dokładnie to się zorientowałam że brakuje tej nakładki na pałąk z kolorowymi tasiemkami więc napisałam od razu do tej babki a on od razu odpisała że sorki że musiał nie dopakować i że prześle mi listem więc spoko :tak:.

Mońcia - gratki wielkich zakupów teraz to hurtem je będziecie robic :-D ale fajnie tyle nowych rzeczy tak na raz

Dobrze że do Lidla się nie wybrałam bo ja taka mała jestem że bym pewnie w tych rzeczach pływała :-p:-)

Ostatnia edycja:
ja też w biedronce lovelę zakupiłam,fajna cena,a dzis chyba kupie te chusteczki z akcji no i dzis chyba powinny pieluchy dady przyjechać +10% zawsze to coś.....a co do ciuszków to ja 95% używanych,część kupiłam w ciucholandach,część wiekszą dostałam,czego się nie spodziewałam od mamusi lipcowej ale 2011,ktora chłopczyka urodziła,także mi się fuksło,już mi nawet dała karuzelkę,kombinezony na zimę,oslaniacz do łóżeczka itp.a 5% ciuszków zakupiłam sama tz.córce sprawiało przyjemność kupowania dla braciszka:-),dlatego wózek kupiłam nowy,ponieważ resztę dostałam,a myślałam,że to się juz nie zdarza;-)
mam pytanko jadę w niedziele rano do Ikei do wrocka,mam tam najbliżej,zakupię tam pościel do łóżeczka??ew.jakiś tani regał/przewijak,pytam bo tu tyle dziewczyn wrocka??!!dziękuje

Ostatnia edycja:
Daria - jesli wzięłaś te pure to powinnaś być zadoowolona, ja ich przy adzie używałam, bo one nie są niczym nasączone.

Mońcia
- super zakupy!!!

kosinka - ja te normalne dady chusteczki używam jeszcze i też je lubię, ale mam nadzieję, ze te będą cały czas.

betunka - cudo!!!

kosinka,eve obawiam sie,że te chusteczki to tylko chwilowo...pracuję w biedronce ,no i niestety ,ale te towary z akcji zazwyczaj są tylko do zakończenia akcji lub zapasu:-(choć czasami zdarzyć się może ,że jak cos dobrze się sprzedawało to za jakiś czas powrócą na stałe już w półkę,ale to trwa

Betunka - teraz tylko u sprzedawcy zamówie , i mam z bani :) resztę wszystko mamy :)

proszek Loveli też widziałam w Bidrze , chciałam kupić ale nie było płynu ... ja wole płyn od proszku :tak: no ale koleżanka ma miesięczne dziecko i mi pisała że lovela jest mało wydajna ,..

Kasiadom1 w niedzielę jest 27 maja a to sa zielone świątki i jest to traktowane jako święto i dzień wolny wiec wszystkie sklepy beda zamknięte nawet biedronki bo wczoraj na naszej była karta że jest zamknięta wiec pozostałe też beda wiec sprawdź czy Ikea też nie będzie zamknięta zebys na darmo nie jechała. A skąd jesteś z opolskiego? bo ja też ale z Nysy;-)
Betunka wózek super

ania 2403,tak z opolskiego,z Brzegu:-)dzięki wielkie za info o zielonych świątkach,a ja z mężem chcieliśmy z przyczepką jechać ,żeby w razie gdyby zapakować komode,ale by było hihi:-)dobrze czasami zapytać,człowiek siedzi na zwolnieniu lekarskim ,i nic nie wie:-D,w takim razie może dziś podjadę do tej Ikei

reklama
Do góry