reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Chciałam tylko napisać jeśli ktoś byłby zainteresowany o kojcach. Widziałam na żywo dwa SUPER KOJEC BERBER HORN +MATERAC+3XGRATISY+MOSKI (2837330018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz KOJEC DZIECIĘCY 100X100 ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE PLAY (2826018006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Plus tego drugiego jest taki, że jest bardzo mały po złożeniu więc jak ktoś dużo podróżuje to może służyć właściwie jako łóżeczko, ale minusem jest to, że na dole jest tylko dykta, którą jak dziecko przypadkiem podniesie to siedzi na pałąkach wystających i to jest masakra. Ten pierwszy natomiast jest typowo do domu. Stabilny, fajna siatka, że się dziecko nie obije i przede wszystkim ma materacyk więc jest wygodnie miękko dziecku, a nawet jak materacyk dziecko podniesie to i tak jest w porządku siedzisko.
Mój tata się pytał co kupić emilce i nie mam pojęcia co mu powiedzieć.
Mój tata się pytał co kupić emilce i nie mam pojęcia co mu powiedzieć.
reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Brevi też fajny Bardzo podobny. Nie znałam tej firmy. Ale kupiłam taniej dużo a podobne są i wymiare te same