reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Kosinka, mata wygląda fajnie i tak jak Eve pisze, Lamaze, robi bardzo fajne zabawki:tak: ALe kurcze, nie wiem, czy dziecku jest wygodnie w takim ułożeniu:confused: Droga ta mata??

Eve- można go zdjąć i zostaje sama mata. Właśnie nigdzie opini nie potrafię znaleźć. Ta firma mnie troche przekonuje, bo wątpię, żeby szanowana dziecięca marka produkowałaby coś niezdrowego dla dzieci:confused:.

Wika nowa ok 120 zł, postaram sie wylicytowac uzywana, jak cos to sprzedam. W sumie niedroga, ale ona tez mała jest.

Ostatnia edycja:
Kosinka przepraszam, że tu odpisuje, ale spróbuj Wojtusia kłaść na kanapie tak, żeby nóżkami się nie podpierał, żeby zwisały. u nas to super efekty dało, a mata trochę dziwna mi się wydaje, bo dziecko musi też barki ćwiczyć, ale na początek chyba warto spróbować :-)

Pupui dzieki, pomoglo, dalam jakos rade bez tlumacza. Kurcze myslalam ze lepsze opinie bedzie miec:/.
.
Mea dzieki sprobuje z tymi nozkami. U nas to podnoszenie zle nie wyglada. Dzis np bylo ok, cieszyl sie na brzuchu, ale czasem za zadne skarby nie chce sie polozyc, i pomyslalam ze to mogloby byc dobra altermatywa.
Jak uda mi sie wylicytowac w dobrych pieniadzach to kupie, potem i tak odsprzedam, jak nie to olewam sprawe...domy rade bez tego:)

Kosinka bo to chyba od dnia zależy :-D Jaga wczoraj strzeliła piękną popisówę z podnoszeniem głowy, że próba sprawnościowa wyszła lepiej niż jej wiek, a dzisiaj ręce do tyłu, tyłek w górę i pisk, że nie ma ochoty :-D

reklama
Kosinka bo to chyba od dnia zależy :-D Jaga wczoraj strzeliła piękną popisówę z podnoszeniem głowy, że próba sprawnościowa wyszła lepiej niż jej wiek, a dzisiaj ręce do tyłu, tyłek w górę i pisk, że nie ma ochoty :-D
no to u nas identyko :tak: a dziś od rana co go na brzuszku zostawię to on siup i juz na pleckach.

Do góry