reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
EVE nie kupiłam a zastanawiałam się nad tym śpiworkiem teraz żałuję jak cholera.
A powiedz mi ten śpiworek to do spacerówki ta?? no bo jak sobie tak myślałam o gondoli to wiesz moja taka wąska jest i nie wiem czy ten śpiworek dał by radę do niej wejść.

DariaN - też o tym myślałam. Tak z reguły do spacerówki, ale zobaczymy jak przyjdzie (dopiero pod koniec października). Ja wzięlam ten kremowy z listkiem a tobie to by ten szaro czerwony z misiem pasował:tak:

EVE no teraz żałuję no ale cóż. Może jeszcze się nadarzy okazja i będą to wtedy bez zastanowienia biorę.
Ja kupiłam małej kombinezon cocodrillo na zimę w nas w outlecie (I gatunek) przeceniony ze 189 zł na 66 zł !!!
Kurcze było tyle fajnych że nie wiedziałam na który się zdecydować :)
Aha miałam ci jeszcze napisać, że coraz bardziej się skłaniam do kupna wózka nuna (kolor który mi się podoba jest akurat w promocji)

no sprawa wygląda tak, że musiałam zgłosić sprawę Rzecznikowi Praw Konsumenta bo nie dość że byłam 10 dni bez wózka, nie wymienili mi stelaża na nowy (tylko koła, a stelaż dali jakiś poobdzierany) to jeszcze stwierdzili, że ich szantażuję hahah :)
Rzecznik wysłał im pismo i mają teraz 14 dni na ustosunkowanie się do niego a jak nie sprostają moim oczekiwaniom i nie wydadzą mi nowego stelaża to niestety sprawa zostanie skierowana na drogę sądową.
Zobacz jak wyglądał amortyzator w wózku który mi przysłali 20120910_175025.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
aniu ja ci w tej kwestii nie pomogę bo jakoś nie bardzo chciałam mieć nosidło i nie ze względu na to że dziecko się przyzwyczai czy coś jakoś tak nigdy nie myślałam o tym zakupie. Zresztą przy moim mega biuście który noszę dodatkowo dziecko w nosidle i po roku mam garba jak nic hehehe :) Na pewno w niektórych sytuacjach fajna przydatna rzecz no ale jak widać porządne nosidło renomowanej firmy nawet używane ładnie kosztuje. :)
za to mój R marzy o tym by nosić tak córkę.

Do góry