reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Moja córcia 6 lat ma baby annabell Zapf Creation My First Baby Annabell Zamyka Oczy.. (2341912372) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i agatke AGATKA z MISIEM Rusza buzią Mruga NOWY MODEL 049 (2388973439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Mi osobiście bardziej podoba się annabell, i myślę że jest ok, jak na pierwszą lalę tego typu. Szczerze, to moja córka nie bawiła się i nie bawi się żadną z tych lalek. Woli interaktywnego pieska Cookie, może to się zmieni jak w domu pojawi się prawdziwy niemowlak:D

dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam. Biliśmy się z myślami od jakiegoś czasu ale w końcu ulegliśmy z A. i kupiliśmy: AngelCare AC401. To taka niania z monitorem oddechu. w sumie nigdy tego nie chciałam ale po perypetiach jakie mieliśmy z moją bratanicą- częste bezdechy i ulewanie prowadzące do bezdechów jakoś się boję. Dziadki powiedziały że się dorzucą więc może nie powinnam żałować tylko być spokojniejsza...??

miałam monitor AC i teraz też zakupię, zyskałam spokój, używałam przez rok

O ja.. teraz żałuję, że ja sobie takiej lalki, jak Wasze córy mają nie kupiłam, miała bym na czym trenować przewijanie i opiekę nad Emi, a ona potem zabawkę "z tradycjami" :-D:-D:-D
Myszo.. sporo, ale i rozpiętość cenowa spora - dla każdego coś miłego, a już mi się zapowiedziały w odwiedziny kumpelki ze studiów a nawet i z liceum. Nie wspominając o tym, że w lipcu mój kuzyn ma wesele i cała rodzina się zjeżdża do PL i już zapowiadają, że korzystając z okazji będą chcieli nas odwiedzić i Emilkę zobaczyć. No i mi d*** trują co Małej mają przywieźć, a ja się nie certolę.. a tym bardziej nie zgrywam się, że prezent nie potrzebny, bo wolę żeby przywieźli coś co mi się podoba, niż kolejny komplet pościeli czy jakąś zabawkę ni z gruszki ni z pietruszki:tak:

Zuzia moja Gosia ma 3 lalki tego typu, jedną Baby Born, 2 zwykłe nic nie robiące . I powiem Ci że bawi sie nimi po równo. Baby Born nie włącza w ogóle bo ją denerwuje:tak:. Wszystkie te lalki podostawała, od starszych dziewczyn w rodzinie. Taka lalka to fajna rzecz chociaż moja córka zaczęła sie nimi bawić tak ok 4 roku życia. Uważam, ze nie ma sensu wydawac za dużo pieniędzy i te wszystkie bajery nie zawsze są potrzebne. Warto zeby miała akcesoria, typu smoczek, wanienka pieluszki do przebierania.

Karuzeli na razie nie kupuje, bo na początek mamy kołyskę i w sumie nie ma gdzie zamątować. Przy Gosia miałam rybki z ikei, zawieszone stelarzu z innej karuzeli po kimś z rodziny, była niemi zachwycona:-).

Ja wstrzymałam się z kupnem rożka i paru drobiazgów, żeby mieli co pokupować Ci co będą nas odwiedzać. I troche sie wkurzam bo rzadna z babć...a jest ich sporo jeszcze nie zapytała czegobyśmy potrzebowali. I teraz nie wiem czy nie zostane bez rożka. Nie wiem też czy coś mają już, czy jeszcze twierdzą, że jest dużó czasu. Pokupowałabym to sama, ale pewnie obudzą sie jak urodzę;-)

dziewczyny nie wiem czy dobrze zrobiłam. Biliśmy się z myślami od jakiegoś czasu ale w końcu ulegliśmy z A. i kupiliśmy: AngelCare AC401. To taka niania z monitorem oddechu. w sumie nigdy tego nie chciałam ale po perypetiach jakie mieliśmy z moją bratanicą- częste bezdechy i ulewanie prowadzące do bezdechów jakoś się boję. Dziadki powiedziały że się dorzucą więc może nie powinnam żałować tylko być spokojniejsza...??

ja dziś kupiłam taki jak ten: Bezprzewodowy monitor oddechu RESPISENSE Ditto (2386558702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ale też zastanawiałam się nad tym AC 401, lecz stwierdziliśmy, że ten respisense będzie z nami wszędzie w razie co, i ta opcja wydaje się wygodniejsza.

edziu ja własnie tez mam tę "klamerkę" upatrzoną. Narazie nie kupuje -dopiero jak w szpitalu będą kazali albo lekarz poleci. Widziałam za 150 zł używane i taki kupię w razie co :) I właśnie wszędzie można zabrać:)

Aneczka Używane to nawet za 100 zł widziałam na allegro, także da się tanio znaleźć :). Ja nową trafiłam za 200 złotych. Także okazja jak nic :). Jeszcze dobra jest "snuza" z tych klamerek :)

reklama

ja tez zakupilam juz jakis czas temu.. Tyle, ze udalo mi sie uzywana wylicytowac na allegro z 250 zl i uwazam, ze to fajna rzecz, bo ma rowniez inne przydatne funkcje,. jak termometr, lampka nocna... I dziala ! Testwowalam na mezu ;-):-D:-D

Do góry