reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve zgadza się:) Tzn nie wiem jak było wcześniej , ale już teraz widzimy z K. , że ceny coraz wyższe:) A jeszcze na Kubusiu Puchatku to już w ogóle ceny się zbija jak nic:) Ale jak są promocje, wyprzedaże to naprawdę fajne ceny są , że jedno body wychodzi czasem już 8-10 zł. Raz udało Nam się kupić 4 body za 25 zł więc kupiliśmy właśnie na 56 i 62 od razu:)

reklama
Ja wczoraj zamawialam u "naszego sprzedawcy" i 300 nie moje,... czy on wie że my mu taką reklamę tu robimy i nabijamy zyski? powinnyśmy mieć jakiś dodatkowy rabat, bo to własciwie juz sprzedaż hurtowa:-) Niestety nie ma aventu i już też nie ma w ofercie tego wielopaku chusteczek nawilżanych z pampersa. Chciłam też kupić te białe pampersy Premium Care- no to też ich nie miał, kupiłam za to te zielono-żołte NewBorn, choć ceny nie ma na nie dobrej.
A Wy które pieluszki kupujecie, bo ja chciałam paczkę tych i paczkę tych żeby wypróbować, ale teraz nie wiem czy dokupować te Premium Care u kogoś innego,

Ania on teraz te pampki ma za 27zł za paczkę,u innych 24-25zł, ale kupiłam bo za jedną przesylką

Ja tez później szykuję się na dadę, bo polecana, ale same musimy wypróbować czy się sprawdzi

IMGP9181.jpgIMGP9183.jpgIMGP9185.jpg

Od Babci :-):
IMGP9186.jpgIMGP9187.jpg

I moje:
IMGP9190.jpgIMGP9192.jpgIMGP9193.jpgIMGP9194.jpg

Jedna jest na 6-9 mcy a druga 9-12. Ale B. kupił "na zaś" bo stwierdził, że potem może ich już nie być ;-) Mnie też się zarąbiście podobają :-D W H&M za 25 zł każda ;-)

reklama
Do góry