reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

M mnie jeszcze namówil na parę drobiazgów i jeszcze doszło do rachunku parę złoty. Powiedział, ze się dołoży, zebym brała bo ceny ma fajne :tak::-D

reklama
Dziewczyny ja tez nie mam jeszcze wszystkiego, ale siostra mi body, skarpetki i pajacyki kupi w tesco bo sa jakościowo dla mnie najlepsze,
a mam 4 pajace na 62 czy to starczy czy jeszcze dokupić, bo jeszcze spioszki musze kupic jakies ze 2 pary półśpioszek, boze ja sie boje ze jak ciepło bedzie to ja dziecko nie bede miała w co ubrać
kolezanka obiecała mi ze na weekend majowy od mamy worki przywiezie po swojej córce to coś wybiorę sobie, a tak biegam po lumpkach i szukam jakiś skarbów, a na 56 to ja mam 1 body z krótkim rekawem, i 2 z dlugim i nie wiem czy coś dokupować?:-(

Joasia musze dokupic jednak pajace, spioszki tez choć mam 2 pary i 1 półśpiochy i 3 body z długim rekawem i 3 pary z krótkim i chyba ze 4 rampersy, takze musze liste zrobic i siostre do tesco wysłac,
a czy w pajacu dziecko na spacer mozna wziasc czy to za grubo? wiecie jaka mnie schiza dopadła ze za mało mam ciuszków i nie bede wiedziała w co mam małą ubrac masakra:szok:

nie no jak będzie pogoda np nie upał to dziecko w pajacu może wyjść
tylko że ja z takich jestem że ubrałabym nie wiem w spodenki jakies i bluzeczkę
dla mnie pajac to jak piżama jest
dla mnie na 62 pajacyków to tak z 8 minimum
body tak samo z kr rękawem bo pod pajacyka się daje kr rękawek
do spioszków body z długim rękawem (jesli to nie upały)

Aniu ja na 62 mam właśnie 8-10 pajaców żeby nie prać codziennie, chyba z 12 body na długi i krótki. Do tego 2 półśpiochy na 62 i 2 na 68, śpiochów nie mam (dokupię pewnie). Ale stawiam na pajace i body właśnie.
Na 56 to za dużo nie ma co kupować chyba. W razie jak małe dziecko będzie to można męża wysłać np. właśnie do Tesco o dokupi, ja na 56 kupiłam w Tesco z promocji i mam 2 śpiochy 2 pajace i 4 body więc styknie z pewnością.

reklama
Jak będze coś brakowac to można zawsze dokupić, to nie te czasy jak nasze mamy dostawały ubranka dla nas na kartki :tak: Ja do dziś mam w swojej ksiażeczce zdrowia wypisane co mama dostała, to 1/4 nie mialam co miała moja córka jak sie urodziła :-D Też polecam bodziaki i pajace z Tesco, są rewelacyjne, ale chyba oni też zdali sobie z tego sprawę, bo wydaje mi się że ceny podnieśli:tak:

Do góry