reklama
Hej, dziewczyny czy któraś z was zamawiała taką koszulę? bo chcę kupić taki komplet ale nie jestem pewna jaki rozmiar i wogóle czy się opłaca...HIT KOMPLET *SZLAFROK + KOSZULA* DO KARMIENIA L/XL (2225725517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny ja tez nie mam jeszcze wszystkiego, ale siostra mi body, skarpetki i pajacyki kupi w tesco bo sa jakościowo dla mnie najlepsze,
a mam 4 pajace na 62 czy to starczy czy jeszcze dokupić, bo jeszcze spioszki musze kupic jakies ze 2 pary półśpioszek, boze ja sie boje ze jak ciepło bedzie to ja dziecko nie bede miała w co ubrać
kolezanka obiecała mi ze na weekend majowy od mamy worki przywiezie po swojej córce to coś wybiorę sobie, a tak biegam po lumpkach i szukam jakiś skarbów, a na 56 to ja mam 1 body z krótkim rekawem, i 2 z dlugim i nie wiem czy coś dokupować?:-(
a mam 4 pajace na 62 czy to starczy czy jeszcze dokupić, bo jeszcze spioszki musze kupic jakies ze 2 pary półśpioszek, boze ja sie boje ze jak ciepło bedzie to ja dziecko nie bede miała w co ubrać
kolezanka obiecała mi ze na weekend majowy od mamy worki przywiezie po swojej córce to coś wybiorę sobie, a tak biegam po lumpkach i szukam jakiś skarbów, a na 56 to ja mam 1 body z krótkim rekawem, i 2 z dlugim i nie wiem czy coś dokupować?:-(
Joasia musze dokupic jednak pajace, spioszki tez choć mam 2 pary i 1 półśpiochy i 3 body z długim rekawem i 3 pary z krótkim i chyba ze 4 rampersy, takze musze liste zrobic i siostre do tesco wysłac,
a czy w pajacu dziecko na spacer mozna wziasc czy to za grubo? wiecie jaka mnie schiza dopadła ze za mało mam ciuszków i nie bede wiedziała w co mam małą ubrac masakra
a czy w pajacu dziecko na spacer mozna wziasc czy to za grubo? wiecie jaka mnie schiza dopadła ze za mało mam ciuszków i nie bede wiedziała w co mam małą ubrac masakra
nie no jak będzie pogoda np nie upał to dziecko w pajacu może wyjść
tylko że ja z takich jestem że ubrałabym nie wiem w spodenki jakies i bluzeczkę
dla mnie pajac to jak piżama jest
dla mnie na 62 pajacyków to tak z 8 minimum
body tak samo z kr rękawem bo pod pajacyka się daje kr rękawek
do spioszków body z długim rękawem (jesli to nie upały)
tylko że ja z takich jestem że ubrałabym nie wiem w spodenki jakies i bluzeczkę
dla mnie pajac to jak piżama jest
dla mnie na 62 pajacyków to tak z 8 minimum
body tak samo z kr rękawem bo pod pajacyka się daje kr rękawek
do spioszków body z długim rękawem (jesli to nie upały)
ania-aneczka
Fanka BB :)
Aniu ja na 62 mam właśnie 8-10 pajaców żeby nie prać codziennie, chyba z 12 body na długi i krótki. Do tego 2 półśpiochy na 62 i 2 na 68, śpiochów nie mam (dokupię pewnie). Ale stawiam na pajace i body właśnie.
Na 56 to za dużo nie ma co kupować chyba. W razie jak małe dziecko będzie to można męża wysłać np. właśnie do Tesco o dokupi, ja na 56 kupiłam w Tesco z promocji i mam 2 śpiochy 2 pajace i 4 body więc styknie z pewnością.
Na 56 to za dużo nie ma co kupować chyba. W razie jak małe dziecko będzie to można męża wysłać np. właśnie do Tesco o dokupi, ja na 56 kupiłam w Tesco z promocji i mam 2 śpiochy 2 pajace i 4 body więc styknie z pewnością.
reklama
Jak będze coś brakowac to można zawsze dokupić, to nie te czasy jak nasze mamy dostawały ubranka dla nas na kartki Ja do dziś mam w swojej ksiażeczce zdrowia wypisane co mama dostała, to 1/4 nie mialam co miała moja córka jak sie urodziła Też polecam bodziaki i pajace z Tesco, są rewelacyjne, ale chyba oni też zdali sobie z tego sprawę, bo wydaje mi się że ceny podnieśli