reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

DariaN- ale się uśmiałam:-D
ja dziś dokupiłam drugi kocyk tym razem taki matexu czy jakoś tak i podkłady:-) cieszę się, bo zostało mi już malutko do końca, koszule dla mnie i drobiazgi jakieś dla Czarusia no iiii wózek... ale już bliziutko do końca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Daria troche chamska ta kuzynka. rozumiem gdybyś Ty jej się zapytała czy cos chce za te ubranka ale na rodzinie tak bezczelnie zarabiać? Olej ją!!
Dziewczyny super zakupy, zresztą jak każdego dnia!!
Ja kupiłam dziś małemu Antkowi buciki tak na wrzesien, jak się trochę chłodniej zrobi. zdjęcia wstawie w poniedziałek na innym kompie bo tu coś nie działa:)

agulka też tak zrobiłam :))) niech sobie zrobi aukcje na allegro i zapłaci prowizje :)
dziś byłam u cioci i nic już nie wspomniała o tym że dostanę cokolwiek :)
nawet nie zareagowała że kołyskę kupiłam
mam to w d... przy takich cenach jak mam w outlecie cdrl to ja drożej od niej używki bym kupiła :)

Agulka tacy ludzie raczej nie mają tak, że robi im się głupio z takich powodów. Z tego typu znam kilkoro to jeszcze potrafią Cię obgadać, że nie chciałaś rodzinie dać zarobić czy coś takiego :-D

a wiesz twilight że wszystko możliwe :) wcale bym się nie zdziwiła :) chociaż ja już uprzedziłam że wyprawkę na 0-3 mam już kompletną i nic nie potrzebuję i że teściowa sporo nakupiła w Paryżu i przyśle i że sama nie wiem czy nie będę tego wyprzedawać bo mała może nawet tego wszystkiego nie założyć !!!!
No ale rodzinie to bym kupna nigdy w życiu nie zaproponowała ale każdy ma inne podejście :)

dlatego czasami od rodziny nie warto nic brać bo potem będzie gadanie że oo wzieła a nic nie dała
lepiej już kupic samemu albo już od koleżanki np odkupić czy cokolwiek

reklama
Do góry