reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Nie zgodze się, ze nie ważne jaki fotelik, po to mają one przedział cenowy żeby gratyfikować ich bezpieczeństwo. Pasy to jest inna kwestia, równie ważna jak sam fotelik. Te dwie rzeczy poprostu powinny współgrać ze sobą.

Każdy kupi co chce, ale jak kogoś na auto stać to i na dobry fotelik powinno. Zresztą dla mnei to kwestia nie podlegajaca dyskuzji, m jest tego samego zdania więc u nas po problemie.
Co do używek, jesli jest pewno że fotelik nie brał udziału w zadnej kolicji (nie mówię o wypadku) to czemu nie, Sama rozważam taką opcję.

reklama
Patra śliczny komplecik dla maleńkiej:biggrin2:
Daria trzymam kciuki żeby ten sprzedawca w końcu jakoś uległ;-)no i żeby przede wszystkim się odezwał do ciebie :-)
Ann no to widzę u Was juz na całego gotowe, piękne wszystko a najbardziej podoba mi się okrycie na przewijak ja tez takie chcę:zawstydzona/y: skąd je masz jak można wiedzieć ;-)

Twilight udanych łowów :tak:a to cudo co wczoraj pokazałaś to po prostu bomba już nie mogę się doczekać jak maleństwo będzie w tym wyglądać:biggrin2:
Kosianka ciążówy za 15 zł no to cena kusząca, a co do kremu przeciwko rozstępom jak je już masz to na pewnoi nie spowoduje że pozbędziesz się ich całkowicie ale na pewno zminimalizuje ich powstawanie - przynajmniej mój tak działa;-)
Nadalka no za tą cenę to każda z nas pewni by się pokusiła na takie cuda, śliczne ubranka aż buźka się śmieje jak się takie maleństwa ogląda...i pomyśleć że juz niedługo będziemy te maleństwa zakładać na drugie maleństwa :biggrin2:

ania - pokrycie na przewijak to też Ikea - miałam kupować a okazało sie, że sis ma praktycznie nówkę, wieć znów mi się dostało :tak:
Róża - juz mierzę tą wanienkę,
ja już narazie nic nie kupuję i tak jak patrzę na te wszystkie rzeczy to już mi się wydaje, że to tak niedaleko a tu jeszcze tyyyyleee czasuuu....31 szerokości 60 długości - jakby patzreć na dół, a jak na górze (tak gdzie się chwyta) to jakieś 45 cm szerokości i ok 72 cm długości..
na stronce ikei są takie wymiary podane: Długość: 71 cm
Szerokość: 43 cm
Wysokość: 20 cm

co do stelaży mi się wydaje, że w ogóle mi nie potrzebny.. będę kąpać na stole :tak:
na zamkniętym pokażę jak pokój już sobie czeka na Malinę :tak:

nadalka jejj - na takie łowy to i ja bym się pokusiła - śliczne
ja postanowiłam,że malutkich ciuszków już nie kupuję ale czasami jak coś mi w oko wpadnie to się oderwać nie mogę zanim nie będzie moje:)

nadalka piękne ciuszki upolowałaś,
agulka ja wcale nie chcę żeby ją rozkręcał przecież kurier pyta o wymiary przesyłki więc nie ma problemu żeby wziąć ją w całości :) kurde co za dupek nic się nie odzywa :/

DariaN - poczekaj, nie każdy pocztę co chwila sprawdza, myślę, ze na "twojego" kuriera sie zgodzi. A moze znasz kogoś z krk, co mógłby odebrać to??

DariaN - poczekaj, nie każdy pocztę co chwila sprawdza, myślę, ze na "twojego" kuriera sie zgodzi. A moze znasz kogoś z krk, co mógłby odebrać to??

wkurzyłam się Eve dlatego że logował się jeszcze przed 7 rano na allegro więc pewno widział że aukcja obserwowana !!!!
hihi tak tak znam bodajże twilight jest z KRK :***

reklama
Do góry