reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Hehe, jeden taki mi się nawet podobał, ale nawet jakby mi się podobał OGROMNIE to i tak tyle kasy bym nie wywaliła na wózek. :no: Nie rozumiem jak można sobie taką kasę na chwilę wywalić...

reklama
Dziś wybieramy się na wycieczkę po sklepach dziecięcych bo B. ma wolne. Może pierwsze zakupki poczynimy dla naszej córeczki :-) A na pewno wózki chcemy pooglądać :-)

oooo i jest mój espiro z tym,że ja mam vector:):) a ta lista to chyba prawdziwa - bo nasze obserwacje po ostatnich spacerach w parku idealnie się z tym pokrywają:):)
joasiah - fajnie,że jesteś zadowolona z wózeczka, ja też swój odświeżę - jak na razie do przeprowadzki lezakuje w piwnicy:)

A propos fotelików, a raczej ich braku... W ogóle nie rozumiem, jak np. dziecko ze szpitala można na rękach przewozić... A nieraz się z takimi tekstami w internecie spotkałam. :wściekła/y:Kurde a tłumaczenie, że się pojedzie ostrożnie i powoli to już totalna żenada i bezmózgowie! I co z tego, że ty pojedziesz ostrożnie, jak np. pijany albo naćpany gówniarz w Ciebie wjedzie i dziecko wyląduje na ulicy przed samochodem wychodząc przez przednią szybę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a propos zakupków znalazłam komodę za 50 zł na allegro z serii mamut IKEA i wyobraźcie sobie że kupiłabym sobie ją dla małej tylko że gość zaznaczył tylko odbiór osobisty - KRAKÓW- napisalam do niego czy by nie mógł kurierem wysłać no bo pojechać po nią specjalnie to wydam tyle na paliwo że już nową kupię ale nic nie odpisał :(((( ehhh

twilight udanych zakupów :)

Do góry