reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ann-87 super to malo powiedziane:) jestem zakochana:) skretny stabilny, jednym palcem robisz nim obrot:) a zdejmnowanie gondolki i zakladanie fotelika czy spacerowki to dziecinnie proste:) Mamy kolor grafitowy nie wiem jak on jest opisany u producenta:) ale podoba mi sie jak cholera:) kolor jak dla chlopca mysle jest ok:) DSC07494.jpg

Darian mezus byl prawie 2 tyg w domciu:) bosko bylo:) ale kasa ucieka i ktos musi pracowac:) Mutsy narazie jeste testowany w domku jako pojazd dla lalek:)

Ostatnia edycja:
Twilight gratuluje coreczki:) ubranko boskie:) gdybys cos chciala to zapraszam do mnie mam po malej duzo:) ann-87 niezla wyprawka:) ja lozeczko na samym koncu kupuje bo na pierwsze 3 m,ce bedziemy mieli kosz wilkinowy na kolkach:) ale zestawik super:)

Fasolinka dzięki! :-) Poczekam na "dary" po rodzince (mamy w najbliższej 2 dziewuszki) ;-) i zobaczę czego mi jeszcze będzie brakować :-)

Ann też byliśmy dziś w ikei i też tę wanienkę oglądaliśmy :-) W ogóle to pierwszy raz od chyba 3 ostatnich wizyt w ikea wyszliśmy stamtąd niepokłóceni ;-):szok::-D To chyba te dobre wieści tak na nas wpłynęły ;-)

Eve dzięki :)

przyszedł wózek
szacun dla Pani za zapakowanie go :D
normalnie byłam w szoku hahaha
owinięty tylko w jakąs folię jakby spożywczą
ma trochę taki zapach innego domu ale to ja i tak na lato wystawię go na balkon i delikatnie płynem poczyszczę aby był moj zapach :D
moja Zuzia już zaanektowała spacerówkę bo wozi w niej lalę :D
musze poszukać jakiejś dużej folii i wynieść go do piwnicy

zadowolona jestem z niego ale się okaże w praniu jaki będzie po chodnikach bo po domu jeżdzi bardzo dobrze :D
jedyny minus to ma trochę utrudnienie dostępu do kosza pod wózkiem

Joasiah - z tymi koszami to czasami tak bywa, ale to nie jest az tak źle. Pani owinęła wózek stecz folią:tak: najwazniejsze że kurier potraktował paczke nalezycie :tak:

reklama
Do góry