Paprotna czekalas na zime??
U nas sypie niemilosiernie,ja juz pochowalam zimowe rzeczy,a tu zoonk.trudno nie wyjme za nic juz chce WIOSNE!!!
Co do kamerki to prosze WAs ja nie mam czasu,szlak mnie trafia,ale ja poprostu nie mam kiedy tego zrobic i zastanawiam sie czy ktos nie powiedzial im ze ktos mi niszczy wozek i ze chce kamerke zamontowac bo ostatnio stoi ciagle na klatce i nic
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Jak mnie to denerwuje ze ja nie mam na nic czasu,nienawidze zaplanowac i codziennie przekladac na nastepny dzien i tak w kolko.
W tvn temat dla matek dyskryminowanych w pracy po urodzeniu dziecka.
A z ta kamerka to nie mam komu tego zlecic bo ja mieszkam na wygwizdowiu i nikomu za jakies 100 zl sie nie oplaca jechac,a ja wole sama ja zamontowac niz placic jakies 200-300 zl.powariowali juz z tymi cenami.
O dziwo noc calkiem calkiem tylko raz dalam pic,a kilka razy poprawialam przy przekrecaniu,pobudka na dobre o 6 .a teraz spi od 40 minut.
Jak do niedzieli ten zabek sie nie przebije to ja juz nie wiem jak gleboko on jest bo dzisiaj mialam wrazenie ze go czuje,ale jeszcze nie sprawdzilam lyzeczka bo mi nie dal dotknac przed spaniem.
Ciekawe .
Z wyjazdu przywiozlam malemu rzeczy na lato,polowki,kaszkiety,body,pizamki bluzeczki .
Obudzil sie lece