reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki 2012

cisza tutaj straszna ...
u nas pierwsza lepsza nocka tylko 3 razy się budził :-D dla nas to jak w raju

JH jak tam wyniki ?? Mam nadzieję, że wszystko ok

a anaiss gdzie zniknęła, jak tam powrót do pracy ?

reklama
optimistic, uuuuu to oby dziś też tak 'ładnie' spał:tak: śmieję się ale też obecnie wstaje 3 razy i jestem szczęśliwa bo mała od razu zasypia i nie muszę już jej nosić po nocach i usypiać. A to czasem doprowadzało mnie do białej gorączki.

a, że puchy są kiszka właśnie. Każda zapracowana, jak będzie ciepło to w oógle już chyba nikt nie napisze
anaiss wróciła do pracy, na pewno pada na pysk bo ona z męzem na 3 zmiany pracują. Może da znać co u nich:tak:

paprotna, to rozumiesz tą radość jaka mnie ogarnęła, że tylko 3 razy :-D ale już się nie ciesze bo dzisiaj dla równowagi moze być 15
miłego wieczoru wszystkim zapracowanym, odezwijcie się dziewczyny od czasu do czasu

Dobry wieczor :) musialam dac Wam troche od siebie odpoczac :)
Jak widzicie wrocilam ,wszystko jest ok.maly zdrowy,dziselko mega spuchniete,nie wiem co bedzie w nocy bo ostatnio znowu jest nieciekawie.sama juz nie wiem od czego to zalezy.
Spokojnej nocy
Dobranoc

Zuzaduza w ogóle mnie nie satysfakcjonuje ten króciutki poscik;-) co z kamera? Jak spisala sue niania I czy przywiozlas jakieś smakolyki dla malego?

hejka:-D

optimistic, zuzaduza, jak nocka? boja to spałam łącznie z 4h:baffled: za oknem ekstra pogoda, śnieg po kostki. Super zimo, czekałam na Ciebie:baffled:

Paprotna czekalas na zime??
U nas sypie niemilosiernie,ja juz pochowalam zimowe rzeczy,a tu zoonk.trudno nie wyjme za nic juz chce WIOSNE!!!

Co do kamerki to prosze WAs ja nie mam czasu,szlak mnie trafia,ale ja poprostu nie mam kiedy tego zrobic i zastanawiam sie czy ktos nie powiedzial im ze ktos mi niszczy wozek i ze chce kamerke zamontowac bo ostatnio stoi ciagle na klatce i nic:szok:
Jak mnie to denerwuje ze ja nie mam na nic czasu,nienawidze zaplanowac i codziennie przekladac na nastepny dzien i tak w kolko.
W tvn temat dla matek dyskryminowanych w pracy po urodzeniu dziecka.

A z ta kamerka to nie mam komu tego zlecic bo ja mieszkam na wygwizdowiu i nikomu za jakies 100 zl sie nie oplaca jechac,a ja wole sama ja zamontowac niz placic jakies 200-300 zl.powariowali juz z tymi cenami.
O dziwo noc calkiem calkiem tylko raz dalam pic,a kilka razy poprawialam przy przekrecaniu,pobudka na dobre o 6 .a teraz spi od 40 minut.
Jak do niedzieli ten zabek sie nie przebije to ja juz nie wiem jak gleboko on jest bo dzisiaj mialam wrazenie ze go czuje,ale jeszcze nie sprawdzilam lyzeczka bo mi nie dal dotknac przed spaniem.
Ciekawe .
Z wyjazdu przywiozlam malemu rzeczy na lato,polowki,kaszkiety,body,pizamki bluzeczki .
Obudzil sie lece

Witajcie

Patryś ma bardzo niskie żelazo, nie ma jeszcze anemi ale jest na granicy. Wczoraj byłam po wynik i dzwoniłam do domu do naszej lekarki bo jest chora. mam przyjść do przychodni w przyszłym tygodniu to wypisze mi receptę na żelazo. Po za tym ma katar i pokaszluje ale nie zachowuje się jakby był chory. Lekarka mówi że jakby zaczął marudzic itp. to mam przyjść do niej do domu bo na razie wyglada na to że to od zębów a ona chora i nie chce go zarazieć jeśli jest zdrowy. Ja do innego lekarza za chiny ludowe nie pójdę. Poszliśmy 2 razy jak był malutki do innego lekarza bo naszej nie było to nas od razu skierowali do szpitala i teraz jestem uczulona na innych lekarzy. Nasza zawsze robi wszystko żeby uniknąć szpitala jeśli cos się dzieje.

zuzaduza przydałoby Ci się kilka dni wolnego żebyś odsapnęła trochę. Szkoda że nie masz jak zamontować tej kamerki ale plus że sąsiadka przestała niszczyć Wam wózek.

optimistik cieżko coś doradzić z zasypianiem. patryk ma różnie jak nie szły ząbki to zasypiał sam w łóżeczku a teraz nawet po kąpaniu muszę go lulać. czasem pionowo, położy mi głowę na ramieniu i śpi a czasem się lulamy.

lece bo się obudził.

hejka kobitki
Piękna pogoda, wrrrr....Normalnie nie wierzyłam jak rano wstałam i zobaczyłam śnieg. Co gorsza musiałam rano jechać do urzędu i czekało mnie odśnieżanie.....Teraz siedzę w domku i najchętniej bym dziś nigdzie nie wychodziła ale trzeba jechać po Mikołaja:nerd:
zuzuaduza witaj :) To niepotrzebnie mówiłaś sąsiadom o planach z kamerką, bo faktycznie to ją pewnie spłoszyło.
Zuzaduza w jakich okolicach mieszakasz? Ja póki co na Pogodnie a później Bezrzecze także do centrum będę miałą kawałek.

Dobra Tymcio zaczyna marudzić, wpadnę później.

reklama
Bry,

u nas też pogodowa kiszka:wściekła/y:miała do mnie dzis przyjechać koleżanka z córeczką, ale odwołała właśnie ze względu na pogodę. Siedzimy wiec z Zosia same w domu, ona cały czas ćwiczy wstawanie i muszę ją non stop asekurować, żeby sie nie puściła i nie poleciała do tyłu na głowę. A zawzięte to jak nie wiem:-Dćwiczy i ćwiczy, ja nie wiem po kim ona to odziedziczyła...

JH, najważniejsze,ze zaczniecie działać z tym żelazem i Patryczkowi się poprawi (to zdanie napisała Zosia swoim paluszkiem, ale jej się podobało:-D)

Na spacer mimo wszystko idziemy, bo szkoda psa, żeby siedział, ale na krótko.U nas zupełnie nic ciekawego poza tym.
Na forum rzeczywiście pustki, Anaiss w pracy, a reszta dziewczyn?

Zuzaduza, witaj z powrotem:-)

Do góry