reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcoweczki Po Porodzie..=))

reklama
podaję swoje dane, ale ja miałam horror przez pierwsze 15 tyg, więc się nie sugerujcie

wzrost 172
waga przed 72
waga w 22 tc 67-68

A u mnie sprawa przedstawia się tak:
wzrost: 168
waga przed ciązą: 57
waga 25 t.c. : 61

Do 20 t.c. nic nie przytyłam za to potem juz 1 kg na tydzień.

ja też się pochwalę osiągnięciami wagowymi
wzrost 153
waga przed ciąża 55kg
waga dzisiaj 60kg
jednym słowem kulka do tego mała he he

Mila :laugh2::laugh2::laugh2:buhahahaha:tak:;-);-):laugh2: dobre! ale chudzinka jesteś i byłaś:tak:

Brawo dziewczynki wszystkie jesteśmy zgrabne i powabne hihihihi:laugh2::eek:

No ja bym się raczej teraz chudzinką nie nazwała... ;-) Zresztą wcześniej też nie - mam po prostu drobną budowę (kościec); z figury przed ciążą byłam bardzo zadowolona. Jak będzie w tym temacie po ciąży, tego nawet zakaukaskie wróżki nie przewidzą. :-D:-D

Hm...u mnie to wygląda tak:

Wzrost: 170 cm

Waga przed ciążą: 70 kg

Waga w 22 tygodniu ciąży: 78/79 kg

Jestem już 8, 9 kg na plusie ale do stycznia 2008 roku zamierzam ważyć 60 kg :-D :-D :-D

reklama
powodzenia:) a ja bym chciała do stycznia chociaż te 60 ważyć(mało realne-ale wezmę się ostro):baffled::happy:

Do góry