reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Ja tez jestem za
iwonaimaja
I ja
margerrita
ja jestem za, jak ktos ma ochote to prosze o priva dziewczyny, a co wy na to by zrobic jednak tajna grupe na fb, chocby po to by wrzucac zdjecia, czy cos o czym nie chcemy az tak publicznie napisac, jak chcecie to moge zrobic, nie da sie jej wyszukac, ani nie pojawia sie infomracja, ze sie do niej nalezy, na czym mi akurat zalezy.
margerrita
lila nie, wlasnie o to chodzi w tajnej grupie, nie da sie jej wyszukac, ani nie widac nic, tylko czlonkowie tej grupy widza posty i co jest w srodku
Kamcia2810
ja jestem za, jak ktos ma ochote to prosze o priva dziewczyny, a co wy na to by zrobic jednak tajna grupe na fb, chocby po to by wrzucac zdjecia, czy cos o czym nie chcemy az tak publicznie napisac, jak chcecie to moge zrobic, nie da sie jej wyszukac, ani nie pojawia sie infomracja, ze sie do niej nalezy, na czym mi akurat zalezy.
Ja cały czas jestem za fb
Aga30+
Mi również zależy na tym aby na face być ,,tajną" więc jestem za.ja jestem za, jak ktos ma ochote to prosze o priva dziewczyny, a co wy na to by zrobic jednak tajna grupe na fb, chocby po to by wrzucac zdjecia, czy cos o czym nie chcemy az tak publicznie napisac, jak chcecie to moge zrobic, nie da sie jej wyszukac, ani nie pojawia sie infomracja, ze sie do niej nalezy, na czym mi akurat zalezy.
reklama
kinguska926
Zaciekawiona BB
ja tez jestem to robimy grupe na fb ? moge zalozyc