reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Czesc kobiety
Ja sie melduje w sobotę. Obiad mam zrobiony w polowie chlopaki, spia, a ja zaraz wychodze w daleka podroz do sklepu. Basia (wspolokatowrka) ma urodziny jutro i musze pedzic po prezent. Mialam jechac ze Slawkiem, a Alka spiacego zostawic Basi na pol godziny. niestety moj kochany mężuś stwierdzil, ze sie polozy na chwilke z Alkiem i tak mu zostalo.
niech sie pocaluje w nos:wściekła/y:

Elen ale masz pomocnice:cool2: w domu, dzieki temu szybciej sie odrobisz w ten sobotni dzien;-) Cierpliwosci zycze i jak najszybciej czasu dla siebie:tak:

Wiki to super, ze podjelas walke z odstawianiem, zycze jeszcze wiekszych skucesow kolejnej nocy:tak:

Kredziu to kiedy jedziecie do tej Polszy? Ale Ci zazdroszcze!!!! My mamy na dwa dni w Swieta jechac do Liverpoolu do siostry Slawka, bo tam rodzice przylatuja.

Elficzku co sie stalo? Co to za minki?

reklama
Moooma moje szczere gratulacje!!!
Tusiaku jeśli kaszlesz tak bardzo ,że az płuca wypluwasz to lepiej idż do lekarza bo możesz miec zapalenie oskrzeli a to juz poważne.
Dasaria!! dlaczego nas zaniedbujesz buuuuuu , smutno tutaj bez Ciebie :-(

Martusiu nic sie nie stało, tylko jestem taka padniete że ledwo żyje. Weronika znowu sie ciągle w nocy budziła, a od 1szej do 4.30 nie spała wcale :no: koszmar !!
Ona mi nie chce od trzech dni nic jesc w dzien, wieczorem nawet mleka nie wypije bo nie chce a potem sie budzi w srodku nocy i chce mleka!
Tragedia, juz wszystkiego probowałam łącznie z przetrzymaniem jej ale to nic nie daje :no: poprostu nie zaśnie dopóki jej nie dam butli z mlekiem :-( spałam dzisiaj w nocy 3 godziny w sumie a ze to juz 3 taka noc z rzędu to zwyczajnie mam dosyć.
Wczoraj przez caly dzien zjadła jednąparówke, danonka i kawałek chałki. To wszystko, wiec nie dziwie sie,że jest w nocy głodna ale przeciez nie bede jej nocami karmic!

ha ha ha :laugh2: :laugh2: ale mnei to rozmawilo. nie martw sie tobie nei zdazy ani jedne zab wypasc zanim Weroniczce urosna;-) Do dwoch lat i bedzie miala wiekszosc:tak:
no nie bardzo chce mi sie w to wierzyc :baffled: bo niby jak przez półtora roku wyszło 7 to reszta ma sie w pół roku uwinąc ? :eek:
Nadrobiłam.
Buuu:no: nikt o mnie nie pamięta:no:

brunetko nie lam sie o mnie tez nie ;-) (tak zartem ;-))
Głupoty piszecie dziewczynki :no:

a ja sie troche martwie bo Weronika dzisiaj zaczęła kaszlec , ma taki mokry kaszel który wcale mi sie nie podoba :no: , ma też katar :-(
Kurcze czyżby po tej szczepionce miała być chora? Oby nie ....
a rączka juz lepsza, mniejsza opuchlizna ale nadal mała śpi na drugim boku wiec chyba jeszcze boli :sick:

Elfiku, jejku wspolczuje tych wszystkich przejsc:-( . Nie dziwie sie, ze jestes wykonczona. Myslisz, ze te problemy to po szczepieniu? jesli tak do z tegop co wiem do 3 dni powinno ustapic. Zdaje sie, ze Edzia pisala, ze Juleczka tez cos zmienjszony apetyt miala (czy zle przeczytalam?) Zęby pewnei swoja droga moga dawac tu popalic. Biedna Ty i biedna Weroniczka. Zycze poprawy na calej lini. Komu jak kumu ale Tobie sie wypoczynek nalezy w 100%:tak:

A jak tam wieczor z kolezankami?

reklama
Ja usiadlam na chwile, ale jeszcze chcialam zetrzec kurze u siebei w pokoju. Potem powoli kolacja Aluniowa i kapiel. czy spanko, to sie okaze, bo Slawek pospal z nim dzisiaj do 15:10 a co za tym idzie dziecko moje odmawia wtedy lozeczka o 20-stej:no: Podobnie bylo wczoraj efekte czego Alus zasnal sam w lozeczku ale o 22-giej. Owszem grzeczny byl od kapieli ale ja nie mialam luzu:eek:

Do góry