reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc babeczki :-):-):-)

witam leniwa niedzielą :laugh2::laugh2:

widze ze nie tylko u mnie leniwie..............no ale wkoncu mamy weekend, moj jedyny wolny w tym miesiacu heheheh

zmykam narazie zakarmic mojego Potworka...............
do za chwileczke!!

Hej kochane! Ale mam wyrzuty, że tu nie zaglądam. No i brakuje mi ploteczek, ech..... Ostatnio biegam bardzo zakręcona.

Gazelko powodzenia kochana,
by wszystkie zamierzenia weszły szybciutko w życie:tak: ;-) :elvis:

mam dreszczyk,jak sobie przypomnę,
gdy byłam w podobnej sytuacji do Twojej,
szukając mieszkanka na zamianę,
bo chciałam mieć dzidziusia(oczywiście mam na myśli Otylcie),
jak byłam w nerwach,czy wszystko mi się uda

udało się ......................... mam co chciałam
i Wam życzę tego samego:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Dziękuję Ci Hanti i innym kobietkom, ktore trzymaja kciuki :-) Bardzo przyjemnie mieć świadomość, że ktoś trzyma kciuki za mnie :elvis: :elvis: :elvis:

Mamy na oku kilka mieszkanek. W tym jedno - przepięknie urządze, w dobrej cenie, ale za małe o jeden pokój (chcemy cztery - dwa dla dzieci + salon + sypialnia z garderobą). No i torche daleko od komunikacji. W każdym razie od jutra jeszcze szukamy. I mam nadzieję, że juz w następnym tygodniu wszystko się wyklaruje i gdzieś na początku roku będzie można się przeprowadzać :-)

witam wszystkich
lżejsza o kilka kilogramów i o woreczek żółciowy, na razie nie mogę za wiele siedziec przed kompikiem, wczoraj wyszłam ze szpitala
może będę zaglądać od czasu do czasu ale chyba dopiero jak mi usuną szwy bo mnie strasznie wkurzają

Katko - trzymaj się!
Najtrudniejsze za Tobą. Teraz będziesz już tylko łapać formę ;-) :tak: :-D

I w ogóle zdrówka dla wszystkich, bo coś widzę, że dużo dziewczyn i maluszków zakatarzonych :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Idę nadrabiać dalej ;-)

(...) dwa dla dzieci + salon + sypialnia z garderobą (...). I mam nadzieję, że juz w następnym tygodniu wszystko się wyklaruje i gdzieś na początku roku będzie można się przeprowadzać :-)

hymmmmm:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Gazelka czy to znaczy, że długo nie kupicie sobie nowego telewizora ???
ps. thnxik za mailiczka, odpiszę niebawem :elvis:

hej kredzia :-) Nocny dyżur?;-) :-D

ja też czarnej już od kilku lat nie piję - obrzydliwa jest już i tyle :zawstydzona/y: Nawet M. się odzwyczaił :eek: :-p :tak: :-D :-D :-D

tez nie piję czarnej :) na dodatek nie lubię ani zielonej, ani czerwonej, tylko owocowe :szok: aczkolwiek ostatnio zmuszam sie do picia zielonej. Odkrylam fajne z liptona - z aromatem cytrynowym, miętowym i orientalnym. Drogie cholerstwo, ale prawie w ogole nie czuć smaku herbaty :-)

hymmmmm:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Gazelka czy to znaczy, że długo nie kupicie sobie nowego telewizora ???
ps. thnxik za mailiczka, odpiszę niebawem :elvis:

Edytko, na rzioe nic sie nie kroi.. tablety w zastosowaniu i chyba kolejne pół roku będę musiala poczekac ;-) :cool2: A na dodatek, gdy kupimy nowe mieszkanko to... postanowilismy... kupic... telewizor ... no i teraz nie wiem jak mam to interpretowac - czyzby sprawa miala sie jeszcze bardziej odroczyc? Bo trzeba bedzie wtedy, gdy aklbo ja znajde nową prackę i trzeba bedzie trochę sie wdrożyć, albo gdy R straci prackę i zbankrutujemy. Co do ostatniego tfu tfu tfuuuuuuuuuuuuuu......

Edytko, co do odpisania to masz conajmniej miesiąc, bo ja chyba aż tyle się zbierałam, hi hi Tak więc może w tym roku się uda ;-) ;-) ;-) :cool2:

Żegnam sie kochane. R mnie woła. Ostatnio staramy się jak najczęściej robić matmę, bo też z wprawy wychodzimy.

A właśnie Edytko, jak Twoja matma, chemia itd? :cool2:

reklama
A właśnie Edytko, jak Twoja matma, chemia itd? :cool2:

hihi, z matmą całkiem nieźle:-p , wręcz jestem na bieżąco, ale reszta tkwi jeszcze nie rozpakowana w plecaku hehe:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: i czeka na lepsze czasy:laugh2: :tak: :tak:

No i kochana, powodzenia w szukaniu wymarzonego M ! Trzymam za Was kciukasy :laugh2:
Nam szalenie brakuje jednego dodatkowego pokoju, dziś to wiem, ale jak sie przeprowadzaliśmy tutaj z kawalerki to myślałam, że się pogubimy i musiałam się nauczyć poruszać po takiej przestrzeni :-) mieliśmy nawet w planach zakup krótkofalówek, żeby się móc ze sobą normalnie komunikować :-D

Do góry