reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

:eek:marudaaaaaaaaaaaaa od 7 no moze maruda od 8 :no:
a tak wogole to pochmurniaasty dzien dobry...........:tak:

czekamy i zaraz lecimy do taty czyli dziadka z zyczeniami dzwonic..................26 lat temu czekal az mama mnie urodzi....................i po 4 dniach od jego osiemnastych urodzin opijal corke ;-)

mu sze pr z y z na c ze m<imo mlodego wieku swietnie dal rade:tak:.......a niekiedy bylo naprawde ciezko......................kochany tata

te przerwt to tymi mi tu operuje................................oglda na kolanie niedzwiedzia w duzym niebieskim domu...............

reklama
hej

jesli chodzi o kredki to ja kupiłam Milenie juz dobre 3 miesiace temu zwykłe drewniane i sie sprawdzaja
nie łamie tak namietnie jak Mich Alkowy ;-) :-)
a w piatek byłam u kolezanki co pracuje w sklepie z takimi art.szkolnymi i znalazłam swiecowe za 1zł i kupiłam na probe
i porazka
pies mi dorwał pare juz i rozgryzł na czesci pierwsze :sick: pare drewnianych tez juz
ale Mili ich na szczescie nie je :-D

dzieki Alka :-)

wczoraj rozwieslilismy w marketach ogłoszenia
az sie boje kto bedzie do mnie dzwonic bo czasami naprawde ciekawe kandydatki na opiekunki sie zdarzaja :sick:

ale kolezanka mi poleciła isc do urzedu pracy
ponoc UP placi skladki czy cos za takie panie a ja bym jej pensje dawała :confused: pojde sie dowiedziec co i jak bo dziwne to
ale faktycznie przypominam sobie takie ogłoszenia w UP

hello z rana w niedzielę:tak: :-)

Alka zaglądaj do nas częściej,
brakuje tutaj Twojego poczucia humoru:-p :happy: :cool2:

poczytałam i lecę,bo mnie łosiek już prawie z pufy zrzucił,
jego wzrok pali mnie w palce:baffled: :sick: :dry:

hejooo :-D

niby słońce ale chmury, hmmm dziwnie jest :szok:

młoda poszła lulu a ja najchętniej bym do niej dołączyła ale to se ne uda :baffled:

co by tu....

Mivch maluje zwykłymi no i czasem się złąmią to ja za temperówkę i temperuje.... no i podaje mi to dziecko co chwile te kredki ostatnio połamane ja temperuje on podaje ja temperuje on podaje.... ja patrze a co natemperuje to on specjalnie łamie i mi z powrotem daje i jarzy miche jak matka fajnie te obierki produkuje :eek: :sick: :-) :-) :-) :-)

to tak zeby sie mama nie nudzila :-D;-)

dziewoje co sie dzieje ? rozumuje ze niedziela ze pogoda dopisuje bo ale...............:szok::szok:

co z martuska ?????
gdzie jest elfikowa ?

aniu.g co tam u was ? jak sie macie ????????

aniu snilas mi sie dzis znowu :eek::tak::happy: ........tylko nie pamietam jak wiem ze w nocy jak do tymika wstalam to myslaam o tobie bo wiedzialam ze mi sie przysnilas

reklama
kupialm dzis herbatke czerwona i jeszcze znalazlam zielona ale smakowa :tak: pakowana 25 szt i po 5 kazdej..........z jablkiem, pomarancza, cytryna, lawenda i zwykla mniam pilam z pomarancza jest smakowita :-p

Do góry