reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no tak .................skonczylam ksiazke , wypialm herbatke i chyba czas na mnie..................

jeszcze zebiska podszoruje i lulam

buziaczki i milych lekcji alik :tak:..........wpadnij na odchudzanie tam sie duzo dzieje i zoabczysz mnie kiedys ;) w stroju kapielowym :-D:eek::-D:-D:-D

reklama
czesc kochane.........

mimo tak pieknej pogody za oknem niestety moj nastroj jest ponizej kreski..........

taka jestem jeszcze malutka i tyle sie musze nauczyc o zyciu.............
ehhhhh...........

ech Joasiu, nie Ty jedna kochana - chyba wszyscy tak mamy.... całe życie... :-(

ahaaa mlody tez b zadko pije zwykla
no i musze zarzucic oko na nasz kulinarny watek...........tylko bym musiala wydrukowac sobie a drukarka odlaczona:baffled: i skaner tez bo bym wam poskanowala mojego dredziaka kochanego i jakies moje starocie :happy:

no dobra to chyba czas na mnie ...........................

pa alik :elvis:

lila z tego co ja wiem, to RTG płuc robi sie raz na 2 lata.......wiecej nie ma potrzeby sie naswietlac!!!

a co do badac epidemiologicznych to zleca je zakład, w ktorym masz pracowac, z skierowaniem od Nich powinnas isc do Zakłady Sanitarno-Epidemiologicznego i zrobic odpowiednie badania, a potem do lekarza medycyny pracy, tez ze skierowaniem od zakładu pracy......wszystkie badania zostana wpisane do ksiazeczki i zatwierdzone, ze mozesz pracowac z takim zawodzie w jakim chcesz.......

ja mam taka sama ksiazeczke, napisałam Ci to co ja musiałam ostatnio, tj. na poczatku stazu w sierpniu, zrobic!!

co dwa lata ale podobno duży obrazek dobrze robić bo na małym ch... widać :dry:

powiem Wam jaką mi wczoraj Robert zrobił niespodziankę, :
jakis czas temu "zakochałam" się w jednym swetrze. Ale oczywiscie przez ciągłą depresję w portwelu tylko go oglądałam i patrzyłam czy jeszcze jest (ze moze jak kiedys wpadnie kasa to go sobie kupie). no i wczoraj R. był obok tego sklepu wiec go pytam czy mój sweter jeszcze wisi,a ten ze juz nie...hmm mówie tudno i przechodzę nad tym do porządku dziennego a ten do mnie , ze sweter nie wisi bo jest u niego w torbie :-):-):-). no i dodatkowo wyczaił buty nike dla kubusia za 100 zł - superanckie

pozazdrościć kobieto, pozazdrościć :tak: :tak: :-) :-) :-) :-)

mi jakos wodka nie wchodzi..............chyba lekkie obrzydzenie po tym jak swoich czasow pilam z gwinta (ze sie tak brzydko przyznam ;) ) i bez popitki a razu pewnego na aty imieninach albo mamy:eek: sama wyciagnelam 0,75 zubrowki................w niecale 3 godziny..........................bleee odrzuca mnie na sama mysl
ù

a ja się przyznam że jak mam pić to dobrą wódeczkę - fajny drin - ech, i ubytku na zdrowiu mi nie robi :-p a te inne... berbeluchy... to mi ciężko wchodzą :cool2:

aniu cala :szok: czy tez zgryzl ?
tymi gustuje w swiecowych ostatnio ale takze w woskowych podgryza drewniane a siostra mlodego z genialnym pomyslem dzis do mnie kupcie mu mazaki a ja jej na to ze mazaki to wsysa zakretki :szok: i boje sie ze wciagnie ja :eek:

Mivch maluje zwykłymi no i czasem się złąmią to ja za temperówkę i temperuje.... no i podaje mi to dziecko co chwile te kredki ostatnio połamane ja temperuje on podaje ja temperuje on podaje.... ja patrze a co natemperuje to on specjalnie łamie i mi z powrotem daje i jarzy miche jak matka fajnie te obierki produkuje :eek: :sick: :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry