reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
pierwsza
dzien dobry
dzien dobry
kolorowa_kredka
Fan(ka)
Cześc baby
mam kawe i troche czasu dla siebie bo..... MÓJ ŁOS KAZAŁ SOBIE DZIECKO UBRAC I POSZEDŁ Z NIA NA SPACER!!!!!! :-)
fajnie tylko dlaczego ubierz mi mal ?....wczoraj tez mlody poszedl z tymim---bo mu go delikatnie mowiac wcisnelam d oswojej siostry po bulki i tez poszedl do kibelka wraca i pyta ubralas juz tymka (juz byl ubrany) kurde jak by sasmi nie mogli................
przyszli ja wskoczylam w butki i poszlismy kolo domciu na dwor i nawet bylo milo bo powydurnialismy sie troche w pile z mlodym poodbijalismy pozmiealismy sie a tymi na nas dziwnie patrrzal jak w pilke stare konie graly ;-)
ale kolo pozniego poludnia wojny ciag dalszy............. no szlak mnie trafi chyba z ******* jakos nie potrafimy sie ostatnio dogadac bleeeee.........juz do PL z tymim wyjezdzalam
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hehe to tak jak u mnie .............tyle ze ja na szczescie nie slucham ja sama to podejrzewam ;-)ale jak znam zycie to uslysze ze to ZNP ;-)
....i pewnie tak
a co do spania to u nas nie ma ulgowo..........no czasami mlody w niedziele pospi dluzej........ale jest tak ze kiedy jest w domu to nawet nie ma lezenia (bo zaraz by zasnal) ma siedziec z nami i albo sie bawic albo cos tam (taka rekompensata ze malo go w domu mamy i ze tu sami siedzimy jak te psy----nie licze tesciowej bo to tylko minus ta jej obecnosc)
ale za to ma inne wady..............np ostatnio troche probuje pyszczec
kolorowa_kredka
Fan(ka)
asiu sliczne foto kubusia !!!
a u nas sniegu ni ma i szkoda ze prawdopodobnie nie bedzie...............choc moze cos skapnie
a u nas sniegu ni ma i szkoda ze prawdopodobnie nie bedzie...............choc moze cos skapnie
kolorowa_kredka
Fan(ka)
mój też mnie dzisiaj wk....
cos chyba nastal nam znowu czas niedobrych losi !!!!!!!!!!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ej baby ale jaja
szwagier mój sie chyba zdenerwował bo odśnieża podwórko
o to juz drugi zdenerwowany podworko odsnieza.............elfiku chociaz nie poslizniesz sie przed domkiem
kolorowa_kredka
Fan(ka)
ok poczytalam
telekrzysiu swietny no i chyba nie pisalam ze alus jest sliczny w suwaczku !!!
film.............ostatnio ogladalam dirty dancing hehe sciagnelam sobie i wspominalam jak sikalysmy z siostra i kolezanka jak bylysmy mlode
ksiazki...........lubie czytac ale czasami zapominam jak sie zaczytam czytam jednym tchem jak sobie zapomne ksiazka lezy i lezty i lezy.................
teraz czytam (wczoraj zaczelam bo skonczylam :kobieta sukcesu: ) szczescie za progiem...........seria literatura na obcasach przed przyjazdem tu kupialam w marchu...............
ok buzka ide bo mi sie rosol rozgotuje ;-)
i kawe machnac bo glowa mnie zaczyna napierdziealc.................
m,ilelj niedzielki !!
i ciekawe jak tusi lot
telekrzysiu swietny no i chyba nie pisalam ze alus jest sliczny w suwaczku !!!
film.............ostatnio ogladalam dirty dancing hehe sciagnelam sobie i wspominalam jak sikalysmy z siostra i kolezanka jak bylysmy mlode
ksiazki...........lubie czytac ale czasami zapominam jak sie zaczytam czytam jednym tchem jak sobie zapomne ksiazka lezy i lezty i lezy.................
teraz czytam (wczoraj zaczelam bo skonczylam :kobieta sukcesu: ) szczescie za progiem...........seria literatura na obcasach przed przyjazdem tu kupialam w marchu...............
ok buzka ide bo mi sie rosol rozgotuje ;-)
i kawe machnac bo glowa mnie zaczyna napierdziealc.................
m,ilelj niedzielki !!
i ciekawe jak tusi lot
reklama