reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześc baby
mam kawe i troche czasu dla siebie bo..... MÓJ ŁOS KAZAŁ SOBIE DZIECKO UBRAC I POSZEDŁ Z NIA NA SPACER!!!!!!:szok: :szok: :szok: :szok: :tak: :-)

fajnie tylko dlaczego ubierz mi mal ?....wczoraj tez mlody poszedl z tymim---bo mu go delikatnie mowiac wcisnelam ;) d oswojej siostry po bulki i tez poszedl do kibelka wraca i pyta ubralas juz tymka (juz byl ubrany) kurde jak by sasmi nie mogli................

przyszli ja wskoczylam w butki i poszlismy kolo domciu na dwor i nawet bylo milo bo powydurnialismy sie troche w pile z mlodym poodbijalismy pozmiealismy sie a tymi na nas dziwnie patrrzal jak w pilke stare konie graly ;-)
ale kolo pozniego poludnia wojny ciag dalszy.............:wściekła/y::wściekła/y: no szlak mnie trafi chyba z ******* jakos nie potrafimy sie ostatnio dogadac bleeeee.........juz do PL z tymim wyjezdzalam :eek:

ale jak znam zycie to uslysze ze to ZNP :eek: ;-)
....i pewnie tak:-p
hehe to tak jak u mnie .............tyle ze ja na szczescie nie slucham ja sama to podejrzewam ;-)

a co do spania to u nas nie ma ulgowo..........no czasami mlody w niedziele pospi dluzej........ale jest tak ze kiedy jest w domu to nawet nie ma lezenia (bo zaraz by zasnal) ma siedziec z nami i albo sie bawic albo cos tam ;) (taka rekompensata ze malo go w domu mamy i ze tu sami siedzimy jak te psy----nie licze tesciowej bo to tylko minus ta jej obecnosc:wściekła/y:)

ale za to ma inne wady..............np ostatnio troche probuje pyszczec

ok poczytalam

telekrzysiu swietny no i chyba nie pisalam ze alus jest sliczny w suwaczku !!!

film.............ostatnio ogladalam dirty dancing hehe sciagnelam sobie i wspominalam jak sikalysmy z siostra i kolezanka jak bylysmy mlode ;)
ksiazki...........lubie czytac ale czasami zapominam ;) jak sie zaczytam czytam jednym tchem jak sobie zapomne ksiazka lezy i lezty i lezy.................

teraz czytam (wczoraj zaczelam bo skonczylam :kobieta sukcesu: ) szczescie za progiem...........seria literatura na obcasach przed przyjazdem tu kupialam w marchu...............

ok buzka ide bo mi sie rosol rozgotuje ;-)

i kawe machnac bo glowa mnie zaczyna napierdziealc.................

m,ilelj niedzielki !!

i ciekawe jak tusi lot

reklama
he he ja tez uzależniona

młody , spi a ja u nad uchem klikam :)

i mi teleKrzys się bardzo podoba i Alek w suwaczku i...serce mi podbiłł Mich -ehhhhhh chyba się przerzuce z łysych na loczki ;P

Do góry