reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
i obiecany mój ideał
o rana Aniu to 100% facet !!!!! a kto to ? Bużka niezła ale ja nie lubie takiej bródki
elfiko
lipcowe mamy ´05
no to mykajElfiku idę sprzątac bo za jakąs godzine przyjeżdza potencjalny klient na naszą działkę i trzeba mieszkanie doprowadzic do porządku...pa
a ja byłam w superktosiach Twojego męza zobaczyc i porównac z owymi panami - rezultat: mąz przystojniejszy
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Elfik nie masz co się martwić u nas jest to samo,musze Wam cos powiedziec co mnie ostatnio martwic zaczyna
tak czytam o tym jakie nasze lipcowe dzieciaczki rozgadane i czytam o tych nowych słowkach przyswajanych przez Wasze maluchy to sie troche niepokoje bo Weronika jak gaduliła dużo wczesniej niz wiekszośc maluszków tak teraz jakby przystopowała albo wręcz sie cofneła bo zapomina dużo słow które znała, chociaz często powtarzamy, ogladam z nia bajeczki i nazywamy ziwerzątka i rózne rzeczy i kiedys łądnie przyswajała słowa a teraz na wszystko mówi baba a jak pytam jak robi np kotek to słysze hau hau myszka robi hau hau ptaszek robi hau hau a mówie Weronika powiedz jajo to ona mówi baba
tak wiec na dzień dzisiejszy moje dziecko mówi- mama, tata baba i hau hau nic wiecej :-(
ponoć żywe dzieciaczki nie mają czasu na gadanie,
kiedyś mnie to wnerwiało(przy Damianie,było tak samo),
ale dziś czekam,kiedy Otylia sama się rozgada,
a teraz wiem,że przynajmniej nie jestem sama na forum