reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witajcie kochane:-)

mój łoś siedzi w kuchni:
POZMYWAŁ GARY,
OBRAŁ ZIEMNIAKI
I COSIK TAM JESZCZE SIĘ SKROBIE

a ja siedze na bb................NIESAMOWITE!!!!!!

reklama
tak sobie nadrabiam wczorajszy wieczorek na bb
i stwierdzam uroczyście,że ja też uwielbiam czytać książki!!!

a przygodę z Musierowiczową zaczęłam od Kłamczuchy
i mam ochotę jeszcze raz sobie to przeczytać,
teraz,kiedy sama jestem juz matką
i porównać wrażenia..............:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :-p

Elfik nie masz co się martwić u nas jest to samo,
ponoć żywe dzieciaczki nie mają czasu na gadanie,
kiedyś mnie to wnerwiało(przy Damianie,było tak samo),
ale dziś czekam,kiedy Otylia sama się rozgada,
a teraz wiem,że przynajmniej nie jestem sama na forum:elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

dzieki Kasiu :elvis: to już sie nie martwie :tak:

a miałam jeszcze napisać,że:

Kubuś ślicznie zafascynowany krajobrazem za oknem:-)

Krzyś fajny Teletubisiek:elvis: :elvis: :elvis:

Aluś przystojniacha,a te niebieskie oczęta,jak niebo.........mniam

Michaś anielska uroda............takie dzieciaki powinny być na świętych obrazkach...........:-p ;-)

Weronika wie do czego są zabawki,agenciara po mamusi................:-D :-D :-D :-D :-D

Gabi na smyczy,to jest pomysł:szok: :szok: :szok: ,panna już z niej,a jaka duża i Tymuś fajny starszy braciszek.........śliczne rodzeństwo

Natalcia ale ona ma śliczne usteczka,tylko całować:elvis: :elvis: :elvis:
i w różu wygląda ślicznie

Tym kredzi.............oczęta wielkie po mamusi,przystojniacha;-)

Maciuś ma prawdziwego przyjaciela pieska,
wie co to prawdziwe uczucia................dobry kandydat na męza rośnie:-)

obejrzałam pokoik Weronisi i bardzo mi się podoba kolorek,
lubię takie ciepłe odcienie i pokoje,co od razu widać,że dziecięce:tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Elficzku,ja osobićie dołożyłabym jeszcze na jednym poziomie
obrazki,kiedyś widziałam takie fajowskie na allegro,
jak znajdę to wkleję linka :tak: ;-)

My własnie po obiadku, a ja tylko wpadłam zajrzeć ci u was i się przywitac:-):-):-):-), .....a teraz już zmykam.

Aniu
alez facet:happy2::happy2::wink:!!!!200% faceta w facecie.:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak:

heloł w niedziele :)

od tygpdnia planuje!!!!!!:wściekła/y: %%% i wszystko co trzeba jest tylko.... jak już Mich zaśnie to ja.... padam.... i jakoś tak...:sick: :-(

heh, podejrzewam że większość z nas tak ma :) W ciagu dnia to ja często mam plany - romantyczna kolacyjka na wieczór, jakaś fają bibka we dwoje. A wieczorem.. nie mam siły. I jak pomyślę, że skacowana będę musiala wstawac do malego, to konczy sie na lampce wina, albo na piwku. I tak codziennie... i niedlugo chyba zostanę alkoholiczką. Po prostu co wieczór mam wrażenie, że należy mi sie cos na relaks ;)

własnie wyszedł juz nie potencjalny kupiec, a kupiec :-)
za tydzien podpisujemy umowe przedwsepna i pozbywamy się działeczki oraz wszelkich kredyto-długów -jupiiii

reklama
przelotem....................
aniu tak myslalam ze to ten od gorana widzialam na koncercie kiedys zwlaszcza w piosence kalasznikow mmmmmmmmmmmmm sikalam :tak:
przypominal mi ..........kolege...........przyjaciela :confused: kiedys wlepie wam jego foto nie to zeby byl podobny ale cos maja wspolnego tylko tamten zarosniety

Do góry