reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no dobra to na mniej uz czas ide pod prysznic ale szczerze to mi sie za grosz nie chce :baffled: ale nie odpuszcze bo musze baniaka umyc a tak to bym sie tylko umyla ehh.....

kolorowych kochane ! do jutra

reklama
no to proszzzzzzz
jeszcze mam pod reka kalendarzyk @ napisze wam jakie mam regularne ;)
od poczatku roku mialam co.............54 dni, 32 ,18 , 32, 30 , 33, 11, 31, 25 :szok: normalnie regular

o rety dzieki kochana :elvis::elvis:ze znalazlas to..................a ja zapomnialam napisac ze juz tez odnalazlam i mam spisane na karteczce i ide zaraz sprawdze bo mam w kaendarzu zapisane ze mialam ostatnia we wrzesniu i zobacze.................ale chyba bedzie okres.......musi byc .............

Nie ma za co Kredziu :tak:
To ja sie tez pozegnam juz
ide troszke poczytac i spac
ale mi zimno brrrrrrr
DOBRANOC :elvis:

Witam
dziewczyny czy mi cos frum nawalilo, ze posty wyswietlaja mi sie jako "wczoraj" :confused: :confused: :confused: :confused:

Juz sie wystraszylam, ze cos sie stalo i nie piszecie nic, bo tak dochodze do ostatniej strony i nie widze, zeby sie na "dzisiaj" zmienialo:baffled:

To co jestem pierwsza??????? Eee chyba to niemozliwe. Nikt by dzisia nic nie napisal???

Chyba kapuje, czas jest na forum nie przesuniety.
Tak szybciochem i w skrocie.

Nianiu powodzenia w kolejnych etapach rozmów o pracę

Hanti, ja w ciagu dalszym nei mam zdjetego ochraniacza, tak mi sie wydaje, ze Alkowi przytulniej. Szczebelek nei mamy wyciaganych, a szkoda.

Aniu sz ja sie wprawdzie nie w swoim imieniu wypowiem, ale pamietam, ze Hanti i Agnieszka R mialy de-po i nie wypowiadaly sie o niej dosc pochlebnie. Kasiu popraw mnie jak sie myle:baffled: Moze namieszac w cyklach, ale widac nei u wszystkich.

Co do slowek naszego Alka to juz kiedyc pisalam, ze najbardziej popularna jest pika (piłka) ale np pa to jest pająk i mucha, ffije to kroliczek, haba to herbata, jyba to ryba, włoda to woda, ziazia to jak cos jest za gorace albo za zmine. nie ma - nei ma, da mi- daj mi, choći- chodź i pewnei inne jakich nei pamietam jeszcze plus mnostwo odglosow na rozne rzeczy typu mikser, suszarka, pralka, samochod, samolot, odkurzacz.
Pieknei i wyraznie mowi ciocia, wujek to jest wuuje, baba- babcia, tata to tata, a tatus to wola tatu, ja jestem mama albo mamuja albo mami. Chce mu sie powtarzac, a to mnie cieszy :tak: :happy:

Kredziu i Sylwus, przyjmijcie ode mnei spoznione ale szczere najserdeczniejsze zyczenia imieninowe. Niech sie spelnia wasze najskrytsze marzenia!

Tusia wysokich lotow!!! Niech Ci bedzie wyjatkowo i niezapomnianie w tej Wielkiej Brytani:tak: ;-) :-)

Buzka i do jutra kobiałki!

reklama
Dzien Dobry !!!

dzieki kochane za odpowiedz w sprawie de-po...wczorj mi go wstrzyknieto i zobaczymy. to ze cykl bedzie nieregularny to zostałam uprzedzona, ale po tbletach mam straszne jazdy (puchną mi nogi itp.) wiec zdecydowalismy z ginem ze przez rok (jesli bedzie wszystko ok) spróbujem de-po...
ide zobaczyc co dtom Elfik nam wkleił

Do góry