reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej hej a ja wlasnei scielam sie z mlodym..................wryyyyy bo go przegnalam z neta i sie draka mala zrobila ..................a niech spada..........
sylwus moja imienniczko wszystkiego o najlepszego z okazji imieninek ....................kurcze zerknij tu do nas czasem pokaz nam ninke i siebie
lila jak tam po urodzinkach karlosa ? nic sie nie odzywasz ......................a juz 2 dni..........
sylwus moja imienniczko wszystkiego o najlepszego z okazji imieninek ....................kurcze zerknij tu do nas czasem pokaz nam ninke i siebie
lila jak tam po urodzinkach karlosa ? nic sie nie odzywasz ......................a juz 2 dni..........
kolorowa_kredka
Fan(ka)
klaudus u maluszkow NIC NIE WOLNO WYGNIATAC ! ja jestem fanatyczka na punkcie wygniatania (moja twarz niestety jest tego przykladem- na fotkach jest to zamaskowane i ladniej wyglada niz w zyciu) a jak tymi mial jak byl malenki cala buzke wysypana to mnie nawet nie korcilo bo nie wolno !Jak zwykle gadam sama z sobą, ale co tam. Już przywykłam :-)
Mam jeszcze pytanie: ostatnio chyba Kredzia pisała o krostkach. Maciek dzisiaj rano wstał z takim syfkiem na buźce, wypełnionym białą ropką. W ciągu dnia ta krostka się zwiększyła, no i nie wiem coz tym robić? Łukasz koniecznie chce to wycisnąć, ale ja zabraniam tego ruszać, bo boję się że mu się to zaogni. Co radzicie??
a co z tamtymi tusikowymi krostakmi sama nie wiem bylo ich piec i chyba juz nie ma
kolorowa_kredka
Fan(ka)
no i co jeszcze mialam................
tusia szczesliwej bezstresowej podrozy........dluuuugiego i milego spotkanka z siostra..................i szybko i bezpiecznie pelna wrazen i fotek wracaj do nas
iwonko mi sie podobie ta banka (tylko nie dla mnie hehe bo bym byla mega banka ) wiec moj typ to 2 i jeszcze chyba 4 tak jak joasia widze cie w niej a sniegu bedzie na bank kulig sie uda !!! popsrtykaj nam fotek wybaw sie i nabierz sil
tusia szczesliwej bezstresowej podrozy........dluuuugiego i milego spotkanka z siostra..................i szybko i bezpiecznie pelna wrazen i fotek wracaj do nas
iwonko mi sie podobie ta banka (tylko nie dla mnie hehe bo bym byla mega banka ) wiec moj typ to 2 i jeszcze chyba 4 tak jak joasia widze cie w niej a sniegu bedzie na bank kulig sie uda !!! popsrtykaj nam fotek wybaw sie i nabierz sil
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hehe niezle sie bawi elficzku twoja pannica w swoim ladniusio urzadzonym pokoiku no i jak czyta nie moge !!!!!!!!!
isia swietne foto !!
isia swietne foto !!
kolorowa_kredka
Fan(ka)
manius dziekuje za zyczonka ........ja tez mam nadzieje ze dane nam bedzie kiedys sie spotkac na zywca ! .......mania a dlugo bedziecie w rozstaniu z duzym ?
zdrowka dla lukasza klaudynkowego
zdrowka dla lukasza klaudynkowego
kolorowa_kredka
Fan(ka)
babulce mykam.......jeszcze pranko rozwiesze a tak mi sie nie che bo mi rece chyba skostnieja bryyy....
karaluchy pod poduchy ;-)
karaluchy pod poduchy ;-)
mania
Fanka BB :)
no...liscie pograbione a ja mam jezyk do pasa ;-)
Elfik!!!! zobaczymy sie zobaczymy chocby nie wiem co ...zobaczymy!!!!
Kredziu 3 moze 4 miesiace :-( :sick: sek w tym ze duzy pewnie od razu do szkocji poleci a jak juz sie tam zadomowi to my do niego dolaczymy
Elfik!!!! zobaczymy sie zobaczymy chocby nie wiem co ...zobaczymy!!!!
Kredziu 3 moze 4 miesiace :-( :sick: sek w tym ze duzy pewnie od razu do szkocji poleci a jak juz sie tam zadomowi to my do niego dolaczymy
reklama