reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
hej hej a ja wlasnei scielam sie z mlodym..................wryyyyy bo go przegnalam z neta i sie draka mala zrobila ..................a niech spada..........

sylwus moja imienniczko wszystkiego o najlepszego z okazji imieninek :tak::elvis::elvis:....................kurcze zerknij tu do nas czasem pokaz nam ninke i siebie :tak:

lila jak tam po urodzinkach karlosa ? nic sie nie odzywasz ......................a juz 2 dni..........

Jak zwykle gadam sama z sobą, ale co tam. Już przywykłam :-)

Mam jeszcze pytanie: ostatnio chyba Kredzia pisała o krostkach. Maciek dzisiaj rano wstał z takim syfkiem na buźce, wypełnionym białą ropką. W ciągu dnia ta krostka się zwiększyła, no i nie wiem coz tym robić? Łukasz koniecznie chce to wycisnąć, ale ja zabraniam tego ruszać, bo boję się że mu się to zaogni. Co radzicie??
klaudus u maluszkow NIC NIE WOLNO WYGNIATAC ! ja jestem fanatyczka na punkcie wygniatania (moja twarz niestety jest tego przykladem- na fotkach jest to zamaskowane i ladniej wyglada niz w zyciu) a jak tymi mial jak byl malenki cala buzke wysypana to mnie nawet nie korcilo bo nie wolno !
a co z tamtymi tusikowymi krostakmi :confused: sama nie wiem bylo ich piec i chyba juz nie ma

no i co jeszcze mialam................

tusia szczesliwej bezstresowej podrozy........dluuuugiego i milego spotkanka z siostra..................i szybko i bezpiecznie pelna wrazen i fotek wracaj do nas :elvis:

iwonko mi sie podobie ta banka (tylko nie dla mnie hehe bo bym byla mega banka ;) ) wiec moj typ to 2 i jeszcze chyba 4 tak jak joasia widze cie w niej :tak: a sniegu bedzie na bank kulig sie uda !!! popsrtykaj nam fotek wybaw sie i nabierz sil :)

manius dziekuje za zyczonka :elvis: ........ja tez mam nadzieje ze dane nam bedzie kiedys sie spotkac na zywca ! :tak:.......mania a dlugo bedziecie w rozstaniu z duzym ?:baffled:

zdrowka dla lukasza klaudynkowego :tak:

no...liscie pograbione :-p a ja mam jezyk do pasa ;-)

Elfik!!!! zobaczymy sie zobaczymy chocby nie wiem co ...zobaczymy!!!! :tak: :elvis:

Kredziu 3 moze 4 miesiace :-( :eek: :sick: sek w tym ze duzy pewnie od razu do szkocji poleci a jak juz sie tam zadomowi to my do niego dolaczymy

reklama
Kredzia Tymi ma oczka po Tobie? PIEEEKNEEEE!!!! Na tej fotce czarno-bialej wyglada super!

ja jem kolacje...... bede gruba ........ ale nie jadlam obiadu wiec chyba moge co?

Do góry