reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
rozwiesilam pranie rece lody.....ale przypomnialo mi sie ze mialam was sie radzic bo juz nie wiem sama...........

tymik spal jeszcze do konca pazdziernika 2 razy ale os listopada kaldzimy go raz- z przyczyn takich ze w nocy sie przebudzal i chcial sie bawic robic dzien ogladac bajki ratowala nas butla mleka i dop rana spalismy razem
teraz jest mniej wiecej tak
wstaje o 7 idzie spac o 13 ale juz kolo 11.30 jest mega zmeczony i marudny (wczesniej nie poloze go spac bo pozniej tez jest zmeczony:baffled:)
pozniej na noc idzie spac kolo 19.30 ale juz ok 16 jest zmeczony rozdraznoiny byle pierdola to sie zlosci

niby spoko dla nas bo kladziemy go i minuta osiem i spi normalnie luzik w nocy sie przebudzi ja smoka z raz i tez jest git....................no wlasnie ale.......czy to jest sens ??:confused: sama nie wiem chyba poczekam z tydzien i zoabcze czy sie rpzestawi a jak nie to bede go kladal znowui chyba 2 razy i zoabcze no sama nie iem

ale on chodzi czesc dnia bardzo spiacy zmeczony marudzi troszke no nie wiem co robic:baffled::confused:

w poludnie spi wczoraj poltorej godzinki dzis chyba dwie

o maniulka byla :tak: a to w stanach bedzie z 3- 4 miesiace a pozniej jeszcze szkocja:confused::baffled:ehhh no i jednak ta szkocja juz pewna ? bo chyba niedoczytalam

dziekuje elficzku :elvis:a po kim on ma oczeta to sama nie wiem........oprawa chyba mlodego no nie wiem.................nawet nie wiedzialam ze zostawilam dwie fotki :eek:

o maniulka byla :tak: a to w stanach bedzie z 3- 4 miesiace a pozniej jeszcze szkocja:confused::baffled:ehhh no i jednak ta szkocja juz pewna ? bo chyba niedoczytalam

dziekuje elficzku :elvis:a po kim on ma oczeta to sama nie wiem........oprawa chyba mlodego no nie wiem.................nawet nie wiedzialam ze zostawilam dwie fotki :eek:.......nos raczej ma moj taka kluche................hmmm a mi u facetow podobaja sie duze nosy no nie to ze duze ale takie no nie wiem jakie jak znajde gdzies taki to pokaze :tak:;-)..........mlody moj akurat ma maly

Kredzia Tymi ma oczka po Tobie? PIEEEKNEEEE!!!! Na tej fotce czarno-bialej wyglada super!

ja jem kolacje...... bede gruba ........ ale nie jadlam obiadu wiec chyba moge co?

e tam elficzku juz odrazu gruba.................smacznego chudzinko :tak:
ja bym przekasila sama cos ale nie moge nawet glodu nie czuje a ostatnio przeginam oj bardzo przeginam:baffled:

rozwiesilam pranie rece lody.....ale przypomnialo mi sie ze mialam was sie radzic bo juz nie wiem sama...........

tymik spal jeszcze do konca pazdziernika 2 razy ale os listopada kaldzimy go raz- z przyczyn takich ze w nocy sie przebudzal i chcial sie bawic robic dzien ogladac bajki ratowala nas butla mleka i dop rana spalismy razem
teraz jest mniej wiecej tak
wstaje o 7 idzie spac o 13 ale juz kolo 11.30 jest mega zmeczony i marudny (wczesniej nie poloze go spac bo pozniej tez jest zmeczony:baffled:)
pozniej na noc idzie spac kolo 19.30 ale juz ok 16 jest zmeczony rozdraznoiny byle pierdola to sie zlosci

niby spoko dla nas bo kladziemy go i minuta osiem i spi normalnie luzik w nocy sie przebudzi ja smoka z raz i tez jest git....................no wlasnie ale.......czy to jest sens ??:confused: sama nie wiem chyba poczekam z tydzien i zoabcze czy sie rpzestawi a jak nie to bede go kladal znowui chyba 2 razy i zoabcze no sama nie iem

ale on chodzi czesc dnia bardzo spiacy zmeczony marudzi troszke no nie wiem co robic:baffled::confused:

w poludnie spi wczoraj poltorej godzinki dzis chyba dwie

Kredziu u mnie bylo tak samo, Weronika marudzila strasznie w dzien odkad wprowadzilismy jedna drzemke ale sie przyzwyczaila i teraz jest znosnie
Moze Tymi tez przywyknie? A moze kladz go rano okolo 10tej raz a potem o 13 drugi raz ale zeby ta druga drzemka trwala max do 15stej
wtedy do nocnego spania sie powinien jeszcze dosyc zmeczyc a ranna drzemka o 10tej taka dodatkowa bedzie?
tak kiedys robilam a potem wwronika sama zrezygnowala z tej drzemki i spi teraz raz dziennie okolo 12-13stej. drzemki trwaja od 1,5-2,5 godziny

wiecie co ............dzis tymi jak sie przebudzil kolo 6 i wzielam go do siebie to mial nozki LODOWATE !!!!!!!!!!!!!! chyba jeszcze nie czulam tak lodowatych konczyn :szok: serce mi pekalo mlody zrobil mu cieplego mleczka troszke te nozki mu rozgrzalam i ubralam skarpetki.......dzis spi w skarpetkach luznych boziulku jak mi go szkoda bylo......................a pamietam jak ben sie przesiural zeszlej zimy i caly caly byl zimny przemarzniety nawet sie nie obudzil, dobrze ze ania sie przebudzila........nie mogla go wtedy rozgrzac a w domu mielismy cieplo

dzieki kochany elficzku za odpowiedz.........czekalam na nia i chcialam juz isc.............
ale niestety tymi wlasnie tak sypial kolo 9-10 rano a pozniej kolo 13 jak mlody z obiadku pojechal do pracy i spal do 15 w porywach zdarzalo mu sie isc spac kolo 14 i spac do 16 no i nici ....................nic zobaczymy poczekamy jeszcze bo jak bedzie tak mial dlugo i nie bedzie mogl sie przestawic to chyba nie ma sensu jedna dzemka co ? moze on jest spioszek :confused:

reklama
kurde a mi gdzies sie zaprzepascil kalendarzyk z okresowoscia :baffled: no i hcialam tu odszukac jej rozstaw ;-) ale nie znajde................cholera.........

no to proszzzzzzz
jeszcze mam pod reka kalendarzyk @ napisze wam jakie mam regularne ;)
od poczatku roku mialam co.............54 dni, 32 ,18 , 32, 30 , 33, 11, 31, 25 :szok: normalnie regular

Do góry