elfiko
lipcowe mamy ´05
dobra KObiety ja tez zmykam bo mi maludy dom rozniosa
hehe cmoki w boki dla maluszkow !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra KObiety ja tez zmykam bo mi maludy dom rozniosa
Kredzia Tymi ma oczka po Tobie? PIEEEKNEEEE!!!! Na tej fotce czarno-bialej wyglada super!
ja jem kolacje...... bede gruba ........ ale nie jadlam obiadu wiec chyba moge co?
rozwiesilam pranie rece lody.....ale przypomnialo mi sie ze mialam was sie radzic bo juz nie wiem sama...........
tymik spal jeszcze do konca pazdziernika 2 razy ale os listopada kaldzimy go raz- z przyczyn takich ze w nocy sie przebudzal i chcial sie bawic robic dzien ogladac bajki ratowala nas butla mleka i dop rana spalismy razem
teraz jest mniej wiecej tak
wstaje o 7 idzie spac o 13 ale juz kolo 11.30 jest mega zmeczony i marudny (wczesniej nie poloze go spac bo pozniej tez jest zmeczony)
pozniej na noc idzie spac kolo 19.30 ale juz ok 16 jest zmeczony rozdraznoiny byle pierdola to sie zlosci
niby spoko dla nas bo kladziemy go i minuta osiem i spi normalnie luzik w nocy sie przebudzi ja smoka z raz i tez jest git....................no wlasnie ale.......czy to jest sens ?? sama nie wiem chyba poczekam z tydzien i zoabcze czy sie rpzestawi a jak nie to bede go kladal znowui chyba 2 razy i zoabcze no sama nie iem
ale on chodzi czesc dnia bardzo spiacy zmeczony marudzi troszke no nie wiem co robic
w poludnie spi wczoraj poltorej godzinki dzis chyba dwie
kurde a mi gdzies sie zaprzepascil kalendarzyk z okresowoscia no i hcialam tu odszukac jej rozstaw ;-) ale nie znajde................cholera.........