reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tralalalalalaaaaa mlody w domu :-)
przyjechal z robotki bo ma rewolucje brzuchowa zeby to tak delikatnie napisac ;-)
ciesze sie niezmiernie !!!!!!!
no i moze na jakies zakupy dla tymula pojedziemy
a w nocy przez to wasze nosidlo i moze tez przez to ze byly pieknie gory wczoraj snilo mi sie ze pojechalismy w gory
i spotkalismy sie tam z para przyjaciol jak milo choc posnic...............
eccolo
przyjechal z robotki bo ma rewolucje brzuchowa zeby to tak delikatnie napisac ;-)
ciesze sie niezmiernie !!!!!!!
no i moze na jakies zakupy dla tymula pojedziemy
a w nocy przez to wasze nosidlo i moze tez przez to ze byly pieknie gory wczoraj snilo mi sie ze pojechalismy w gory

eccolo

kolorowa_kredka
Fan(ka)
hanti witaj kochana !!! 

elficzko jak wstawiasz fotki slicznej weroniczki w podpisie takiej wielkosci ???????????

elficzko jak wstawiasz fotki slicznej weroniczki w podpisie takiej wielkosci ???????????
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a bakteri od weronisi niech szybko myka i gratulacje zabka !!!

kolorowa_kredka
Fan(ka)
heja siu !!
wiesz jeszcze troszke i pewnie ja zaciekawi.......................na to trzeba troszke czasu a pozniej tez jest ogladane z zainteresowaniem
wiesz jeszcze troszke i pewnie ja zaciekawi.......................na to trzeba troszke czasu a pozniej tez jest ogladane z zainteresowaniem

elfiko
lipcowe mamy ´05
Kredziu robie suwaczek bez fotek a potem fotki wstawiam żabą . Tam jak wejdziesz na tą stronke w żabie gdzie sie ładuje fotki jest takie pytanie resize image?i tam klikam na rozmiar 150 x1129(thumbnail) i ładuje dana fotke.Wychpdzi własnie taki rozmiar jak ja mamhanti witaj kochana !!!

elfiko
lipcowe mamy ´05
Weronika juz polubila te filmikiWitam kobitki,
ja tylko na chwilę, bo leci teletubisiowy filmik, a Daria go bardzo nie lubi oglądac
buuuuuu

elfiko
lipcowe mamy ´05
a bakteri od weronisi niech szybko myka i gratulacje zabka !!!![]()

reklama