reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Właśnie moje dziecko wysyła mnie na siłownię, przywlokła moją torbę, którą zawsze ze sobą zabieram i robi mi PA PA, hihihi![]()
![]()
Ciekawe co sobie zaplanowała na czas jak matki nie byłoby w domku![]()
![]()
wolna chata, pewnie jakąś imprezkę
![]()
![]()
![]()

e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Julka na kolacje zjada samo mleko o godzinie 18:30, wpija około 270 ml- więcej nie chce. Później jest mycie ząbków, kąpiel i o 19 moje dziecko już śpi na noc. Próbowałam dawać jej kaszki na kolację ale niczego to nie zmieniało rano.
A co do zamiany porannego mleka na picie- to już próbowałam i nic to nie daje, młoda pluje wszystkim co nie jest mlekiem na odległość.
A co do zamiany porannego mleka na picie- to już próbowałam i nic to nie daje, młoda pluje wszystkim co nie jest mlekiem na odległość.

elfiko
lipcowe mamy ´05
no u nas to samo, ja robie Weronice o 18stej kanapke i chodze za nia godzine po domu az zje, jakbym ja wsadziłą do krzesełka tego do karmienia to nic nie zje a tak w trakcie zabawy udaje mi sie w nia wtloczyc czasami naprawde duzy posilekElfik, też myślałam o bardziej sytej kolacj, tylko, że młody w ogóle nie chce nic jeść. Kanapki nie, kaszka nie, kiełbaski nie, serek nie, tylko mleko lub danonkiA nawet, jak się skusi, to zjada bardzo mało
![]()
Z mlekiem i danonkami tez nie mamy problemu- jesli chodzi o te danonki to Weronika zjada na raz dwa te duże kubeczki pól na pól i jak sie skończą to ryczy

e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
dzisiaj u nas na obiad zupa dla leniwych autorstwa Dasariii do tego naleśniki chyba ze szpinakiem
![]()
a u mnie nie ma obiadu do odwołania hihi ;-) ;-)
może uda mi się zrobić przynajmniej zaległe prasowanie, bo już zrobiła się sterta wielkości Mont Everestu !

reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
dzisiaj u nas na obiad zupa dla leniwych autorstwa Dasariii do tego naleśniki chyba ze szpinakiem
![]()