reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfik, też myślałam o bardziej sytej kolacj, tylko, że młody w ogóle nie chce nic jeść. Kanapki nie, kaszka nie, kiełbaski nie, serek nie, tylko mleko lub danonki :szok: A nawet, jak się skusi, to zjada bardzo mało :dry:

reklama
Julka na kolacje zjada samo mleko o godzinie 18:30, wpija około 270 ml- więcej nie chce. Później jest mycie ząbków, kąpiel i o 19 moje dziecko już śpi na noc. Próbowałam dawać jej kaszki na kolację ale niczego to nie zmieniało rano.
A co do zamiany porannego mleka na picie- to już próbowałam i nic to nie daje, młoda pluje wszystkim co nie jest mlekiem na odległość.:no:

Elfik, też myślałam o bardziej sytej kolacj, tylko, że młody w ogóle nie chce nic jeść. Kanapki nie, kaszka nie, kiełbaski nie, serek nie, tylko mleko lub danonki :szok: A nawet, jak się skusi, to zjada bardzo mało :dry:
no u nas to samo, ja robie Weronice o 18stej kanapke i chodze za nia godzine po domu az zje, jakbym ja wsadziłą do krzesełka tego do karmienia to nic nie zje a tak w trakcie zabawy udaje mi sie w nia wtloczyc czasami naprawde duzy posilek
Z mlekiem i danonkami tez nie mamy problemu- jesli chodzi o te danonki to Weronika zjada na raz dwa te duże kubeczki pól na pól i jak sie skończą to ryczy :tak: a mleka wypija cała butle zawsze

czesc:-)

WIELKIE GRATULACJE DLA DARII :elvis: :elvis: :elvis:

DLA WERONICZKI ZĄBKA :elvis: :elvis: :elvis:

Hanti dobrze ze juz jesteś i zdrówka kochana :-) :elvis:

i dla Kornelka i Weroniczki zdrówka :elvis:

reklama
Do góry