reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
kredzia do rodzinnego lekarza w poniedzialek i do neurologa niech idzie.......albo na pogotowie......
nie sadze zeby miała takie objawy po tabletkach, moze to od zmeczenia albo jakies zaburzenia przewodnictwa nerwowego..............
nie sadze zeby miała takie objawy po tabletkach, moze to od zmeczenia albo jakies zaburzenia przewodnictwa nerwowego..............
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe nooooooooooooooooo kolejny łos grzes hehehe
dobranoc Joasiu
Nie wiem co napisać z tym opadaniem sił ale jutro bym pognała do lekarza !!!
Co do losi Grzesiów to muszę niestety ( a może stety) pochwalić się mężem Jest wspaniałym ojcem i mężem. Ma fantastyczne podejście do dzieci (nie tylko do Natalki). Wspaniale lapie z nimi kontakt i bawi się aż do pisków radości z dzieci strony Pionadto pomaga mi w codziennych obowiązkach a wczoraj dostałam od niego kwiatka bez okazji (nie zdaża się to często ale się zdaża) więc mogę powiedzieć, że jestem z nim szczęśliwa. Tylko ma niestety tą wadę, że nie rozumie mojego klikania na froum Ale cóż... nie może być ideałem ;P
Co do losi Grzesiów to muszę niestety ( a może stety) pochwalić się mężem Jest wspaniałym ojcem i mężem. Ma fantastyczne podejście do dzieci (nie tylko do Natalki). Wspaniale lapie z nimi kontakt i bawi się aż do pisków radości z dzieci strony Pionadto pomaga mi w codziennych obowiązkach a wczoraj dostałam od niego kwiatka bez okazji (nie zdaża się to często ale się zdaża) więc mogę powiedzieć, że jestem z nim szczęśliwa. Tylko ma niestety tą wadę, że nie rozumie mojego klikania na froum Ale cóż... nie może być ideałem ;P
elfiko
lipcowe mamy ´05
dokladnie kredziu to wyglada poważnekredzia do rodzinnego lekarza w poniedzialek i do neurologa niech idzie.......albo na pogotowie......
lepiej niechnie czeka do poniedzialku tylko od razu na pogotowie!!! ja bralam te tabletki i nigdy mi sie nic nie dzialo po nich :-(
kurcze takie objawy daja tez rozne krwiaki jak uciskaja osrodek nerwowy
Kredziu wyslij siostre do lekarza!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Nie wiem co napisać z tym opadaniem sił ale jutro bym pognała do lekarza !!!
o ranyyyyyyyyyy
to taki mini łos bo tym klikaniem podpada troszke
ale ale kochana poklikasz z nami jakis czas i wtedy sie mąz w łosia zamieni hihi chocby z nazwy
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
no wiesz... mój tez Grzes i czasami kochany a czasami łosisko wstrętneElfiko - mam nadzieję, że tylko z nazwy
ale mam nadzieje,ze u Ciebie same pozytywy w tej sprawie
dobranoc Efunka
zobacz juz masz 13 postow , jeszcze troszke i mnie dogonisz