reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kurczę... Faktycznie fajowo z Wami ;) Ale ktoś mi warczy nad uchem :) hihihi Idę do tego lwa :) Miłej nocki jeszcze raz !!!
a to kochana jak nie chce Cie podsiąsc przed kompikiem a tylko pragnie twojego towarzystwa tonie daj facetowi czekac!
u nas zasada jedna - rachowanie ;-) przede wszystkim :tak: :-D

reklama
tak jej odpowiedzialam a potem zapytalam jak to u nich wyglada i normalnie sie wkurzylam pot ej odpowiedzi
dowiedzialam sie ze tobiaszek nie ma stalych godzin snu,kapieli, posilkow, spacerow, on nic stalego neima
rano wstaja mniej wiecej o 9tej potem sniadanie a ze maly nie je chleba to dostaje butelke, pytam czy probuje co jakis czas innych posilkow slysze nie bo on i tak tego nie zje skoro raz nie zjadl.
Maly ma drzemke dzienna jesli sam zasnie przy zabaie, jesli nei zasnie to ok nie idzie spac
jesc dostaje trzy razy dziennie jak oni jedza no chyba ze ryczy to dostaje jeszcze cos
je wszystko a zupy tylko z mrozonki bo takie lubi :szok:
frytki, pizza, hamburgery tez
bo jak oni jedza to co maja mu nei dac?
pije zwykla herbate bo kiedys bedzie musial zaczac
no a wieczorem jak sa w domu to go kapia gdzies okolo 21szej a poem zakladaja na pizamke dresik i maly lata po domu az zasnie na dywanie!!!! na pytanie kiedy mniej wiecej uslyszalam 23.30-24.00 roznie!!!!
a na noc do lozeczka mama mu ustawia kolo poduszki dwie butelki jedna z mlekiem 180 ml a druga z herbata 180 ml i maly jak sie w nocy obudzi to najpierw mleko pije a potem herbate
smoczka nie uzywa bo to niezdrowe dla zebow!!!!!!!!!!!!!!!!
a klasc go spac wczesniej nei klada bo... on i tak nie zasnie
no to wszystko wiem :-( :szok: :sick: :baffled: :confused:

ja pier....dole ! no masakra...............u nas tez nie ma jakiesj zelaznej systematycznosci jest mniej wiecej ale jest spanko mniej wiecej o tej samej i wieczorem jest zawsze to samo czyli jedzenie kapanie i spanie rety no masakra :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ...........biedny ten tobiaszek :-( no a to mleko zimne kolo lozeczka to mnie dobilo a i zasypianie na dywanie.....................................tytusowi se zdarza czasami ale to jak jest bardzo spiacy podczas zabawy ale to raz na ruski rok

ja pier....dole ! no masakra...............u nas tez nie ma jakiesj zelaznej systematycznosci jest mniej wiecej ale jest spanko mniej wiecej o tej samej i wieczorem jest zawsze to samo czyli jedzenie kapanie i spanie rety no masakra :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ...........biedny ten tobiaszek :-( no a to mleko zimne kolo lozeczka to mnie dobilo a i zasypianie na dywanie.....................................tytusowi se zdarza czasami ale to jak jest bardzo spiacy podczas zabawy ale to raz na ruski rok
moja siostra jak byla mala tez tak potrafila wszedzie zasnac ale miala swoje lozeczko i zawsze stala mniej wiecej pore drzemki i snu wieczornego a te zasypianie na dywanie zdarzalo sie tak jak u Tytusika raz na jais czas i bylo dodatkowym spaniem przy zabawie na przyklad a nie taka sytuacja!!!\
ja tez sie wkurzylam jak to uslyszalam i nawet jej torszke nagadalam bo ona mi tutaj wylatuje ze ja dziecko tresuje a jej synek jak jakis piesek na ziemi spi!!
normalnie sie wkurzylam i chyba sobie daruje ta znajomosc

joasiu, elficzku efunko dziekuje kochane za odpowiedzi w sprawie ani :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: tak tez ja wyganiam do lekarza !!!!!! przekazalam jej to co pisalyscie !!!! ale teraz jej nie ma bo nie moze siedziec hcolera matrwie sie o nia i jest mi teraz np smutno ze mnie tam nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............kolejny powod ze mam lzy w oczach :-(...........pomoglabym jej przy chlopcach dzis np sama siedziala z nimi w domu !!!! rodzice na targu przemo na hali a oni sami tyle ze benio wie jak do taty zadzwonic w razie czego........ale tusik niedobry wlazi na okna i musiala strasznie pilnowac bo nawet nie moglaby go z niego zdjac................ale mi smutno !!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(

efunka widze ze sie zadomowilas juz troszke..................i ze elficzka cie podpuszcza z dogonieniem postami hehe :cool2:

ladne i sympatyczne dziewczyny z was !!!

a w szczytnie bylam przejazdem ;-) kiedys bylismy kilka razy w cuuuuuuudnych pieckach :happy::cool2:

Byłam dzisiaj u tej mojej koleżanki, co wczoraj urodziła. Jejuniu jaki ten Tymuś maleńki. Mówię wam, wszystko mi się przypomniało. Leży na sali obok tej, na której ja leżałam. Ania ma się dobrze, choć jak narazie twierdzi, że po tym porodzie drugiego dziecka mieć napewno nie będzie.
Pozdrowiłam ją od was, powiedziałam, że nawet nie wie ile osób jej poród przeżywało - kazała bardzo podziękować i też was pozdrowić :-)

No to dobra - idę na kolacyjkę. Śpijcie smacznie mamuśki.:elvis: :elvis: :elvis:

no i ciekawe co tam tez u taj naszej klaudi :confused::happy:

a co do drugiego dziecka po porodzie hehe (ja chcialam mimo wszystko ;-)) ale b czesto sie slyszy ze juz koniec z dziecmi a niekiedy ze i z liczenia juz sie odgrazaja zony ze nici ;-)

dziekujemy za pozdrowienia...........a co do tymusia to na pewno fajny chlopak z niego :-D ................my z mania juz cos o tym wiemy ;-)

reklama
joasiu, elficzku efunko dziekuje kochane za odpowiedzi w sprawie ani :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis: tak tez ja wyganiam do lekarza !!!!!! przekazalam jej to co pisalyscie !!!! ale teraz jej nie ma bo nie moze siedziec hcolera matrwie sie o nia i jest mi teraz np smutno ze mnie tam nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...............kolejny powod ze mam lzy w oczach :-(...........pomoglabym jej przy chlopcach dzis np sama siedziala z nimi w domu !!!! rodzice na targu przemo na hali a oni sami tyle ze benio wie jak do taty zadzwonic w razie czego........ale tusik niedobry wlazi na okna i musiala strasznie pilnowac bo nawet nie moglaby go z niego zdjac................ale mi smutno !!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Kredziu bedzie dobrze, siostra da rade bo jesli jest w polowie choćby do Ciebie podobna to silna z niej kobitka :tak: :tak: :tak:
niech tylko do lekarza idzie sprawdzic co sie dzieje bo czasami drobnostka, zwykle przemeczenie a organizm glupieje i mozna sie niezle wystraszyc
:elvis: dla Was i bede sie modlic za Anie :tak:

Do góry