reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
może jeszcze troszkę :)

Jestem ze Szczytna. Troszkę już napisałam o sobie i szczerze mówiąc nie wiem za bardzo co tu by jeszcze dodać... W maju skończyłam 28 lat... To jest moje 1 dzieciątko ale nie ostatnie ;) Plnujemy kolejne jak tylko wyprowadzimy się na swoje. Bo narazie mieszkamy z moimi rodzicami na 47 m kw, więc nie bardzo są ku temu warunki. Mój mąż ma na imię Grześ. Jesteśmy ze sobą już od 10 lat, ale ślub wzięliśmy dopiero 2 lata temu... Hmmm co by tu jeszcze... Może jakieś podpowiedzi? :)

Cholercia.... Mężysko mi nie da poklikać z Wami.... Wklejam tylko siebie i zmykam :) Pozdrówka !!!

u nas te mężysko nazywa sie poprostu łosiem :tak: a co do fotek to sympatyczna buzia chociaż troche niewyrazna i widze,że nareszcie jakas lipcowa mama nosząca okulary :tak: witaj w klubie kochana

dobra babinki, miałam dzisiaj dzien pełen wrazen.........musze odsapnac ( jesli wiecie co mam na mysli heheh)

jutro obiecuje powiedziec z rana, wiec licze na kaweczke z Wami.........

elfik jeszcze raz dziekuje..................

kochane nadrabiam ale prosze napiszcie prosze jak wiecie co to moze byc to moja anie spotkalo wczoraj
:-(

wczoraj opadla po malu z sil nie miala dobrego czucia aw rekach a jak chwile siadla to juz nie wstala nie potrafila reki po porstu podniesc zeby nos sobie wytrzec wogole jej nie mogla podniesc
a jak szwagier ja podniosl to tak powoczyla nogami i doszla ale nie potrafilausiasc i zleciala z nog a pozniej miala straszliwe dreszcze z zimna !!!!!!!!!!!!!!!!!

a dzis nadal ma strasznie slabe rece a lewa noga jej sie wogole nie slucha !!!!!!!

czy to moze byc od tabnletek anty ?

oooo kolejny łos grzes hehehe

efunia witaj na pokładzie...........uwqazaj na nas, juz niedługo nie bedziesz mogła bez Nas zyc heheheheh

jeszcze raz papatki kochane, do juterka..............

za duzo powiedziałam, to znaczy mało ale dla pana dyrektora duzo, mogłam sie wogole nie odzywac, uznał to za lekka zniewage i wezwal do siebie....

moja praca po stazu stoi pod znakiem zapytania.............

ale mam nadzieje, ze bedzie dobrze!!!
musi byc dobrze kochana
dyrektor zapomni w koncu to tylko łos :tak:
główka do góry :elvis:

reklama
Do góry