reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
ja tez chleje, a co!!!!

mam dzisiaj tyyyyyle powodow :cool2::cool2::cool2:

na zdrowie............

a ja dziś 100 % abstynencja :wściekła/y: :sick: :eek: ,
ale za to jutro nadrobię na wyjeździe, bo zapomniałam Wam napisac, że jutro jedziemy z mężem i oczywiście z Darią na szkolenie, łoś będzie się szkolił a my będziemy się relaksowac :-) :-) :-p :cool2:

a ja dziś 100 % abstynencja :wściekła/y: :sick: :eek: ,
ale za to jutro nadrobię na wyjeździe, bo zapomniałam Wam napisac, że jutro jedziemy z mężem i oczywiście z Darią na szkolenie, łoś będzie się szkolił a my będziemy się relaksowac :-) :-) :-p :cool2:
no piknie piknie a sikacz nadal czeka na obalenie :tak:
a gdzie to szkolonko?

Swojej osoby narazie nie wkleję, bo nie mogę znaleźć przyzwoitego zdjęcia :)
Jeszcze raz bardzo dizękuję z a miłe przyjęcie.
Wybaczcie, że nie odpisze każdej z osobna ale jeszcze mjinie trochę czasu zanim się połapię która jest która :)
Dziś miałam okrótnie ciężki dzień. W pracy trzeba było naliczyć płace. Nie ma głónej księgowej (jest na zwolnieniu) a ja jestem w tym zawodzie dopiero 4 miesiąc. No i musiałam gókować. Na szczęcie pomogła mi sekretarka, która pracuje w tej firmie od 10 lat i coś nie coś liznęla. Uwanie głowy. I na rozluźnienie tez sobie pipijam :) Ju 4 kieliszek wina ! :) A co :)

reklama
Swojej osoby narazie nie wkleję, bo nie mogę znaleźć przyzwoitego zdjęcia :)
Jeszcze raz bardzo dizękuję z a miłe przyjęcie.
Wybaczcie, że nie odpisze każdej z osobna ale jeszcze mjinie trochę czasu zanim się połapię która jest która :)
Dziś miałam okrótnie ciężki dzień. W pracy trzeba było naliczyć płace. Nie ma głónej księgowej (jest na zwolnieniu) a ja jestem w tym zawodzie dopiero 4 miesiąc. No i musiałam gókować. Na szczęcie pomogła mi sekretarka, która pracuje w tej firmie od 10 lat i coś nie coś liznęla. Uwanie głowy. I na rozluźnienie tez sobie pipijam :) Ju 4 kieliszek wina ! :) A co :)

hihi czyli swoja dziewczyna do nas trafila :tak:
ale z tym zdjęciem prosze sie nie ociagac bo my tutaj nie lubimy pisac do anonimów :tak:

Do góry