DASARIA
lipcowe mamy '05
drugo toaścik za podwójne lipcóeczki Aneczki bezproblemowych ciąż i szczęsliwych rozwiązań Wam życze.......iii po cichutku zazdroszcze
to się trzeba do roboty brac :-) :-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
drugo toaścik za podwójne lipcóeczki Aneczki bezproblemowych ciąż i szczęsliwych rozwiązań Wam życze.......iii po cichutku zazdroszcze
sandra paretti, susanne scheiblera kto to napisał???
musze sobie kupic w takim razie, bo mam o chotę na jakąś fajną książeczkę :-)
ja tez chleje, a co!!!!
mam dzisiaj tyyyyyle powodow
na zdrowie............
nieeeeeeto się trzeba do roboty brac :-) :-) ;-)
no piknie piknie a sikacz nadal czeka na obaleniea ja dziś 100 % abstynencja :sick: ,
ale za to jutro nadrobię na wyjeździe, bo zapomniałam Wam napisac, że jutro jedziemy z mężem i oczywiście z Darią na szkolenie, łoś będzie się szkolił a my będziemy się relaksowac :-) :-)
no to zdrówko!ja tez chleje, a co!!!!
mam dzisiaj tyyyyyle powodow
na zdrowie............
Swojej osoby narazie nie wkleję, bo nie mogę znaleźć przyzwoitego zdjęcia
Jeszcze raz bardzo dizękuję z a miłe przyjęcie.
Wybaczcie, że nie odpisze każdej z osobna ale jeszcze mjinie trochę czasu zanim się połapię która jest która
Dziś miałam okrótnie ciężki dzień. W pracy trzeba było naliczyć płace. Nie ma głónej księgowej (jest na zwolnieniu) a ja jestem w tym zawodzie dopiero 4 miesiąc. No i musiałam gókować. Na szczęcie pomogła mi sekretarka, która pracuje w tej firmie od 10 lat i coś nie coś liznęla. Uwanie głowy. I na rozluźnienie tez sobie pipijam Ju 4 kieliszek wina ! A co