reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

ANIUG. CIESZĘ SIĘ ZABÓJCZO, A GĘBA PO TWOIM POŚCIE TAK MI SIĘ UŚMIECHA :-) :-) :-)

Gratulacjeeeeeee!!!!!!!!:-) :-) :-)

Nianiu, ale masz zdolnego synka, no po prostu mały geniusz! :szok: Całusy dla niego! :tak:

Iwon, Iwon, kochana, czy już dziś zaczynacie pakowanie ???
Jak Twoje emocje? nastroje? jakieś refleksje ?
Możesz usiedzieć spokojnie w pracy?

reklama
Chciałabym raz jeszcze poczuć to wszystko, ale....limit wyczerpałam:baffled:

nigdy nie mów nigdy kochana hehehe:cool2: :cool2:

Jak ja sobie pomyślę o tych początkach ciąży, boszzz, trzeba było łykać folik i witaminy, i to ciągłe mega niewyspanie, mdłości....... błeeeee
Teraz przynajmniej wiadomo czego się należy spodziewać hehe

moj pies wlasnie zrobil kupe na zadko,w kolorze......różowo-truskawkowym :baffled: :eek: :-( :-(
co to moze byc???
nic do jedzenia nie dostał innego,no troszke mu dałam zupy pomidorowej wczoraj z amkaronem ale juz kupki po niej zrobila rano i były normalne

to wyglada jak....koktajl truskawkowy dosłownie
myslicie ze musze z tym isc do weterynarza?

Jak ja sobie pomyślę o tych początkach ciąży, boszzz, trzeba było łykać folik i witaminy, i to ciągłe mega niewyspanie, mdłości....... błeeeee

Nigdy to ja nie mówie....jak by się zdarzyło to.......łomatko....nawet nie chce myśleć:no: :baffled: :nerd: :sick:

Nigdy to ja nie mówie....jak by się zdarzyło to.......łomatko....nawet nie chce myśleć:no: :baffled: :nerd: :sick: Toż to można by porównać z końcem swiata!!!!!!!!!!!

Czesc dziewczyny,
ja nadrabia zaleglosci poltoradniowe

tylko niebardzo wiem co mam zrobic w dzien bo jak wyjde z pokoju po uprzednim polozeniu weroniki w lozeczku to ona nie placze, nie wola ale tez nie spi, lezy troche bawi sie znowu lezy( podgaldam przez drzwi) i to trwa dlugo bo nawet godzinke. Jak wejde i usiade obok to zasypia szybko w jakies 10, 15 minut. I teraz mam do was pytanie czy mam ja zostawic w tym pokoju sama i czekac poprostu az sama zasnie czy siedziec przy niej?
wieczorem problemu nie ma bo o na nic nie widzi( zasypia po ciemku) wiex sie nie bawi tylko zasypia sama....

eWELINKO JAK TAK CZYTAM TO COPISZESZ, to mi ochota na uczenie Alka odchodzi. A po nocnych szalenstwach mojego dziecka postanowailam, ze od dzisiaj sprobuje.
Alek bedzie sie zachowywal podobnie do Weroniczki, tyle, ze moze sie nei bedzie obrazal?
W nocy probowalam go uspic w lozeczku (moze to byl glupi pomysl) ale byly takie zlosci i takie bunty, wrzaski spazmy itp, ze normalnie myslalm, ze wyjde z siebie. Potem nawet juz nei chcial w lozku ze mna sie polozyc. No dramat!
Jestem w kropce

moj pies wlasnie zrobil kupe na zadko,w kolorze......różowo-truskawkowym :baffled: :eek: :-( :-(
co to moze byc???
nic do jedzenia nie dostał innego,no troszke mu dałam zupy pomidorowej wczoraj z amkaronem ale juz kupki po niej zrobila rano i były normalne

to wyglada jak....koktajl truskawkowy dosłownie
myslicie ze musze z tym isc do weterynarza?
Lilka jak będziesz z każdą sraką latać do weterynarza to zbankrutujesz! Te psiaki są takie delikatne, po prostu nie dawaj jej do wieczora jedzenia tylko picie, może jakaś mięta albo rumianek wypije....i powinno przejść.
Moi rodzice maja jaminika i on sredn io raz w tygodniu ma takie akcje i właśnie tak robią i jest ok.

A to właśnie Fafik :-)
hpim1741na9.jpg

I dwa wariaty - szenszyle:-)
obraz158kl2.jpg

Lilka jak będziesz z każdą sraką latać do weterynarza to zbankrutujesz! Te psiaki są takie delikatne, po prostu nie dawaj jej do wieczora jedzenia tylko picie, może jakaś mięta albo rumianek wypije....i powinno przejść.
Moi rodzice maja jaminika i on sredn io raz w tygodniu ma takie akcje i właśnie tak robią i jest ok.

ufff to mnie uspokoiłas:elvis:

reklama
Niunka szynszyle sa twoje?
faaajne
chcialam kiedys ale jakos tak wyszło ze wtedy stały sie bardzo modne i drogie
wiec odpusciłam

Do góry